Jdi na obsah Jdi na menu

Jarní soustředění tréninkové skupiny

Ahoj a dobrý den,

 atletická tréninková skupina Jiřího Vondřejce byla v termínu od 24.4.-1.5.2022 na soustředění před nadcházející hlavní sezónou.

Jako již poněkolikáté se ubytovala ve Sporthotelu Tichá Orlice, který je v těsné blízkosti sportovního areálu města Ústí nad Orlicí. Atletický stadion je ve vzdálenosti 200m od Sporthotelu, takže ideální podmínky pro nás. Každodenní tréninkové jednotky probíhaly ve dvoufázových etapách = dopolední tréninková jednotka byla především zaměřena na atletickém stadionu na běžecké tratě, techniku skoků a hodů. Odpolední tréninky byly buď na umělé trávě, pilinové dráze dlouhé 650m, nebo v posilovně. Součástí hotelu je posilovna vybavena moderními posilovacími stroji s běžeckým pásem, po kterém jsme v rámci tréninku využívali regeneraci k uvolnění svalstva - vířivá vana, infrasauna , šlapačky na studenou a horkou vodu.

Celé soustředění proběhlo podle plánu a trenér mohl být spokojen s narůstající formou jednotlivých svěřenců před závody všech věkových kategorií / od přípravek až po extraligu /.

Foto ze soustředění :

zprava klečící je Nela Wittvarová + Nikol Vítková + Denisa Hrnčířová a Adéla Štěpánková

zprava stojí Matěj Lukáš + Tomáš Vítek + Radek Majera + Martin Zeman + Štěpán Ptáček + Jiří Bruha + Ivo Vacek + trenér Ing.Jiří Vondřejc +

                   Simona Kolářová + Daniel Zeman + Tereza Maršíková + Adéla Vajsarová +Sofie Piechová s hlavním trenérem Jiřím Vondřejcem.

Jiří Vondřejc - hlavní trenér

dsc00469.jpgdsc00465.jpgdsc00471.jpgdsc00476.jpg

 

Statistiky

Online: 3
Celkem: 499862
Měsíc: 7208
Den: 519

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz