Jdi na obsah Jdi na menu

Podzimní soustředění 2022

Atletická tréninková skupina Jiřího Vondřejce z Náchoda závodící za Hvězdu Pardubice absolvovala na konci října týdenní soustředění před zahájením těžké zimní sezóny.

Trenér Jiří Vondřejc nic nového nevymýšlel a zvolil osvědčený Sporthotel Tichá Orlice ,který je v těsné blízkosti sportovního areálu města Ústí nad Olicí.

Atletický stadion je ve vzdálenosti 200 metrů od Sporthotelu,výběhy do kopečků v lese asi 800m,takže pro nás ideální podmínky,říkal s úsměvem trenér Vondřejc.

Každodenní tréninkové jednotky byly podle jeho slov ve dvoufázových etapách. "Dopolední tréninková jednotka byla především zaměřena na opakované výběhy nezáživných kopečků a naběhávání kilometrů na pilinovém oválu. Odpolední tréninky byly buď na umělé trávě zaměřené na techniku běhu, skokanské cvičení přes překážky,nebo v posilovně," přibližuje trenér Vondřejc.

Součástí hotelu je také posilovna vybavena moderními posilovacími stroji se dvěma běžeckými pásy,které jeho svěřenci využívali k regeneraci a uvolnění svalstva."Měli jsme rovněž k dispozici vířivou vanu pro osm osob,infrasaunu nebo šlapadla na studenou a horkou vodu s kameny,"dodávají oba trenéři,kteří jsou spokojeni s narůstající formou svých svěřenců.

Již tradičně se na závěr přijeli podívat rodiče na vyhodnocení s promítáním celého soustředění.

Poděkování patří celému kolektivu Sporthotelu Tichá Orlice za vstřícnost a ochotu.

PS: V příloze zasíláme fotky z tohoto soustředění.

Na společné fotce s trenéry jsou zleva v pokleku: Vojta Vojtěch,Rozálie Paukertová,Ema Kunová,Nikola Vítková,Agáta Piechová,Nela Wittvarová.

 Dále stojí zleva s hlavním trenérem Matyáš Kraml,Matěj Lukáš,Tomáš Vítek,Štěpán Ptáček,Ivo Vacek,Lucie Růčková,Sofie Piechová,Adéla Vajsarová,Jan Bernard,David Ulich,Jiří Bruha,Marek Rudolf,Radek Majera s trenérem Ing.Jiřím Vondřejcem/ještě chybí Kaja Kaczmarek a zdravotnice paní Marcela Vondřejcová/.

JV

20221024_164728.jpg

 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 497778
Měsíc: 6371
Den: 209

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz