Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Vondřejc team

 Tréninková skupina Jiřího Vondřejce atletů z Náchoda

      

Naše skupina vznikla v roce 1999. Původně se skládala jen z Jiřího Vondřejce ml. a Jana Vondřejce a trenéra Jiřího Vondřejce. Postupem času se dostavily první úspěchy a skupina se začala rozrůstat. V současné době nás ve skupině trénuje již 64 a závodíme za Hvězdu SKP Pardubice z.s. Sportujeme pro radost, pro dobrý kolektiv i pro vynikající výkony.

Pro výkonnostní růst je potřeba dobrého zázemí, což se neobejde bez finančních a materiálních prostředků. Proto žádáme všechny potencionální sponzory o pomoc.

Pro naši vzájemnou dlouhodobou spolupráci nabízíme reklamní prostor: na dresech našich závodníků při jednotlivých atletických závodech od krajského přeboru až po mezinárodní a mezistátní utkání v ČR a zahraničí. Dále je možnost umístit Vaší reklamu  na pevných panelech (billboardech), na tribuně stadiónu, na oplocení atletické dráhy, na ochozech stadiónu nebo na oplocení areálu v ulici Staňkova či Demokratické mládeže v Pardubicích.  Vaši reklamu může ročně vidět na 30 tisíc lidí.

 Naše skupina již získala několik desítek medailí na mistrovství České republiky v různých věkových kategoriích. Řada atletů z naší skupiny již také Českou republiku reprezentovala na mezinárodní scéně. Jedná se o Marcelu Vondřejcovou, Jiřího a Jana Vondřejce, Aleše Voborníka ve sprintech, Veroniku Linhartovou, Markétu Kopeckou, Ondřeje Ciasta a Michala Kopeckého v chůzi. Navíc Oldřich Brych se připravuje na vrcholné akce handicapovaných sportovců.

Marcela Vondřejcová a Aleš Voborník reprezentovali ČR v roce 2007 na Mistrovství světa do 17-ti let v Ostravě.

Marcele Vondřejcové byla udělena městem Náchod cena Talent roku v oblasti sportu za rok 2005.

Jiří Vondřejc byl vyhodnocen jako nejlepší trenér pardubického kraje v roce 2007.

 

 

2018

V roce 2018 jsme se zúčastnili celkem 46 závodů, na které jsme se připravovali na dvou soustředěních.

V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou ovšem nemáme mnoho příležitostí ke kvalitnímu tréninku. Můžeme se připravovat pouze venku na stadionu a v tělocvičnách. V atletických halách, které jsou v republice pouze tři, absolvujeme pouze několik přípravných mítinků.

img_0057.jpg

V krajském přeboru se v žákovské kategorii dařilo Jiřímu Bruhovi, který se stal halovým přeborníkem v běhu na 60 metrů, druhý skončil na 150 m a třetí byl ve skoku dalekém, čímž zkompletoval sadu medailí. V téže kategorii Michal Čuda zvítězil v běhu na 300 metrů a třetí skončil na 800 m. Na MČR v hale nás reprezentoval Jiří Bruha, který obsadil celkové 12 místo v běhu na 60 m.

img_0062.jpg

img_0059.jpg

V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy „O pohár Jestřebích hor“, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. V přípravkách zvítězil Matěj Renský, druhý skončil Matouš Kubec. V nejmladším žactvu skončila na 2 místě Anežka Ševčíková, stejně tak i Šimon Klimeš. Dorostenka Simona Mílová skončila na třetím místě.

img_0049.jpg

dscn2444.jpg

V termínu 22. až 29. dubna 2018 jsme absolvovali jarní soustředění ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na hlavní závody sezony.

img_0111.jpgimg_0096.jpg

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků. V přípravkách Kateřina Krombholzová zvítězila v běhu na 60 i 150 metrů a druhá skončila na 600 metrů. Tereza Daňková byla třetí v hodu kriketovým míčkem.

V mladším žactvu se stal Dominik Zeman krajským přeborníkem v běhu na 300 metrů, třetí skončil v hodu kriketovým míčkem. Jeho bratr Martin skončil druhý na 800 metrů. Tereza Poláčková byla třetí ve skoku dalekém.

Ve starším žactvu Jiří Bruha zvítězil v běhu na 60 i na 150 metrů, tak i ve skoku dalekém. Michal Čuda zvítězil na 800 metrů. Šimon Klimeš skončil třetí v běhu na 1500 metrů.

V krajských soutěžích družstev ve všech věkových kategoriích od nejmladšího žactva po dospělé získala naše družstva některou z medailí.

img_0183.jpg

img_0145.jpg

Na Mistrovství ČR žactva na dráze se Jiří Bruha probojoval až do finále na 60 metrů, kde skončil na 8 místě. Na 150 metrů se umístil na celkovém 12 místě. Šimon Klimeš v běhu na 3000 metrů doběhl na 11 místě.

img_0186.jpg

img_0212.jpg

V termínu od 21. do 28. října nás opět čekalo podzimní soustředění v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové píle bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to za nejmladší žactvo Kateřina Krombholzová a Matěj Lukáš. V mladším žactvu pak Tereza Poláčková a Daniel Zeman. Ve starším žactvu Jiří Bruha a Šimon Klimeš. V dorostu a juniorech pak Klára Machková. V kategorii dospělých jdou pak příkladem a vzorem jak účastí na závodech, tak i přístupem k tréninkům Leona Lukášová, Ing. Jiří Vondřejc, Josef Vondra a Radek Majera.


2016

V roce 2016 jsme se zúčastnili celkem 57 závodů a na třech soustředěních jsme strávili 29 dní. 
V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou bohužel nemáme mnoho příležitostí k tréninku. Připravujeme se jen během několika mítinků v Jablonci nad Nisou nebo v Praze. V krajském přeboru se dařilo Jiřímu Vondřejcovi, který se stal halovým přeborníkem v kategorii mužů na 800 metrů, dále bronzové medaile v mladším žactvu v téže disciplíně získala Jana Jakoubková a Filip Steiner.
Na Mistrovství ČR nás reprezentovali, dorostenec Miloslav Novotný, který obsadil páté místo na 800 metrů, žákyně Sabina Jirmanová se umístila na 14 místě v běhu na 1500 metrů a Josef Vondra, který startoval ve veteránské kategorii a umístil se na 27 místě na 200 metrů a 12 místě na 1500 metrů.
V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. Medailové pozice obsadila třetí Natálie Červíčková (2010 a ml.), druhý Matyáš Kraml (2010 a ml.), třetí Matěj Šimek (2001-02), třetí Jakub Steiner (2007-08), první Jana Jakoubková (2003-04), první Sabina Jirmanová (2001-02), první Klára Machková (dorostenky).

V termínu od 21.3. – 2.4.2016 jsme absolvovali tradiční čtrnáctidenní soustředění na Kanárských ostrovech, kterého se zúčastnil Jiří Vondřejc, Martin Rydlo a Lucka Žáčková. U všech účastníků soustředění bylo poznat velké zlepšení výkonnosti.

Další soustředění nás čekalo v termínu od 24.4.-30.4.2016 ve Spothotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na úvodní závody sezony.

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků.
 Miloslav Novotný/dorostenec/v mužské kategorii získal první místa na 400 a 800 metrů.
 V mladším žactvu : Tobiáš Strnad první místo na 300 metrů. Filip Steiner třetí místo na 1500 metrů. Matěj Balcar třetí místo v hodu kriketovým míčkem.
 Ve starším žactvu : Martin Rydlo první místa na 300 a 800 metrů.  Jakub Mach druhé místo na 800 metrů. Matěj Šimek třetí místo na 1500 metrů. 
V nejmladším žactvu : Daniele Vacková první místa v dálce a 60 metrů, třetí místo na 150 metrů. Barbora Ficencová první místo v hodu kriketovým míčkem  a druhá místa v dálce a 600 metrů. Radek Majera třetí místa v dálce a na 600 metrů.
V krajských soutěžích družstev mladšího žactva vybojovala Jana Jakoubková, Daniela Vacková a Ema Strnadová  třetí místo.  Daniele Vacková a Bára Ficencová s družstvem přípravky první místo. Radek Majera s družstvem přípravky třetí místo.

Mistrovství Čech jednotlivých družstev se zúčastnili. 
Klára Machková, Bára Roztočilová a Miloslav Novotný v družstvech dorostenců. Jakub Vondra, František Jiroušek a Jiří Cöger v družstvu juniorů.
Mistrovství ČR dorostu skončil ve finále na 800m Miloslav Novotný na 4. místě.
Mistrovství ČR veteránů se zúčastnil Josef Vondra v disciplínách 100, 200 a 1500 metrů.

V závěru sezony jsme na hřišti u plhovské Základní školy uspořádali další, již čtvrtý ročník Česko-polských závodů žactva. Zde patří poděkování zejména rodičům za pomoc s organizací celé akce.
V úplném závěru sezony jsme se ještě zúčastnili Mistrovství ČR v přespolním běhu, kde nás reprezentovali Jana Jakoubková, Sabina Jirmanová, Klára Machková a Matěj Šimek.

V termínu od 23.10.-30.10.2016  nás čekalo letošní poslední soustředění a to opět ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.
Na závěr sezóny byla vybrána Jana Jakoubková na „ Mezikrajové utkání mladšího žactva“ v hale v Jablonci nad Nisou, kde skončila v běhu na 150m na 6. místě.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové přípravy bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to :
Za nejmladší žactvo Daniela Vacková a Radek Majera, mladší žactvo Jana Jakoubková a Tobiáš Strnad, starší žactvo Sabina Jirmanová a Martin Rydlo, dorost a junioři Klára Machková a Miloslav Novotný, dospělí Ing. Jiří Vondřejc a Josef Vondra. Za celou sportovní karieru byl oceněn Bc. Jan Vondřejc a za podporu sportu Marcela Vondřejcová.


2010

V roce roce 2010 dosáhla naše tréninková skupina velmi kvalitních výsledků. . Již jen účast na republikových šampionátech je velikým úspěchem a i v tomto roce byla mnohá finálová umístění. V halové sezóně se nám podařilo na mistrovství ČR získat jednu medaily zásluhou Aleše Voborníka, který byl členem bronzové štafety na 4x400 m mužů. Mezi další úspěchy patří 5. místo na 60 m a 8. místo na 400 m juniorů Aleše Voborníka, 7. Místo na 3000 m dorostenců Michala Kopeckého, 8. místo obsadil na stejné trati juniorů Miloš Cvejn, Dominka Vejpravová obsadila shodně 9. místo v trojskoku juniorek a o stejnou příčku se podělila s Barborou Hrubou ve výšce juniorek.

Krajskými přeborníky pro rok 2010 jsou Aleš Voborník na 200 m mužů, Barbora Hrubá ve výšce žen a Matyáš Brandejs v trojskoku st. žáků. Dále jsme si ještě z halových krajských přeborů přivezli pět stříbrných a tři bronzové příčky.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Na mistrovství ČR na dráze získal stříbrnou medaily Ondra Ciasto na 10000 m chůze juniorů a Miloš Cvejn byl členem bronzové štafety mužů do 22 let. Miloš Cvejn a Aleš Voborník skončily jen těsně pod stupni vítězů, když se podíleli na 4. místě štafety na 4x400 m juniorů. Miloš Cvejn dále obsadil ve své juniorské kategorii 5. místo na 1500 m a 6. místo na 5000 m. Aleš Voborník si doběhl pro 7. místo na 100 m juniorů. Michal Kopecký skončil shodně na 8. místě na 1500 a 3000 m dorostenců. Pro 10. místo si skočila Dominika Vejpravová v trojskoku juniorek a doběhla Anna Zikmundová na 1500 m dorostenek a Miloš Cvejn na 1500 m mužů do 22 let.

Krajským přeborníkem na dráze se stal Miloš Cvejn v běhu na 1500 m mužů a Dominika Vejpravová ve skoku vysokém žen. Druhé místo obsadila Anna Zikmundová na 1500 m žen.

Potěšitelné je, že se objevuje spousta nových talentovaných atletů a atletek již od nejmladšího žactva. Ti ale budou muset spolykat ještě mnoho tréninkových jednotek a pilně trénovat, aby dosáhli takových výsledků.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Naše příprava na atletické závody probíhá převážně v Náchodě na stadionu Hamra, výjimečně dojíždíme na tréninky do Pardubic. Přes zimní sezónu je to složité. Trénujeme „kde se dá“ a děkujeme za podporu Obchodní akademii a Jiráskovu gymnáziu v Náchodě.

Atletický oddíl Hvězda SKP Pardubice patří mezi 10 nejúspěšnějších oddílů z 320 v celé ČR. Má ve svých řadách téměř 600 řádných členů, z toho 17 českých reprezentantů v různých věkových kategoriích. Pečuje o 13 mládežnických družstev od nejmladšího žactva po juniory a 2 družstva dospělých v extralize, I. a II. atletické lize. Oddíl každoročně pořádá více než 4 desítky atletických soutěží.

 

tretry1.jpg

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KantAwamb - Almost all goods from China are of poor quality: truth or fiction?

Many people have a stereotype in their heads about the low quality of Chinese goods and their short service life. But despite this, all the store shelves are filled with goods from this country, whether it is clothing, appliances or even cars. Let's see what category of quality Chinese goods actually belong to.

Is it true that China produces everything?
According to statistics, every item number five is produced in the "Middle Kingdom". It is not surprising, because there are many factories and industries in the country. The question is, what is China not yet engaged in the production of?

Production of goods in China
Now even operating systems and nuclear reactors, Beijing has put on production. Of course, something is still being purchased from other countries, but the active growth in production is visible to the naked eye.

What has China succeeded most in?
It is obvious that in clothing, shoes and other consumer goods.

Automated shoe sewing lines
Further, the figures are really striking in their scale - 70% of smartphones, 60% of construction materials, 90% of computers and components, and so on, are produced in China. The following areas are also developing - metallurgy, mechanical engineering and shipbuilding, well, it has been known for a long time about Beijing's actively developing program for space exploration. Even the robots beloved by Japan and Korea, China has recently been doing more.

Which companies from the West produce their goods in China?
It is easier to list those who do not produce their goods in this country, because companies such as Apple, Microsoft, Sony, Adidas, Nike, Gucci, Colgate, Nivea and many others have long found in China the main manufacturer of their goods.

Assembly conveyor line at a Chinese factory
There are explanations for this, one of them is the opportunity to open and launch your production according to a ready-made scheme in a very short time and with low costs.

What about cars?
The time when cars from China were like test cars has passed. Now this industry is growing very rapidly, and with it the quality of cars. Now the Chinese car industry is in no way inferior to other manufacturers in comparable classes.

Chinese cars HAVAL
On the roads of any Russian city, you can find a lot of Chinese-made cars, and such popularity indicates the availability and reliability of these cars.

To sum up: is China about quality or not?
Of course, it is impossible to say unequivocally what the quality of the purchased thing will be, because China produces almost all types of goods and does it in huge volumes, but who and under what conditions produces this or that product is another question.

Tag on clothing made in China
A popular myth in our country about low-quality goods with the inscription "Made in China" appeared in the 1990s, it was then that cheap Chinese consumer goods began to appear on the markets of Russia and Europe. Now, serious and high quality control has been established at the factories of China. Any doubts of the quality control department about the product, send the products for reworking. And the success of Chinese companies in the field of mobile development suggests that a lot of attention is paid to the quality of products.

On the website https://china-bazar.com you can order any product from China at an affordable price.

Stronceard - Firsthand kindred in the concern acceptable spirit

https://qps.ru/s2aJW https://clck.ru/WPgTD https://cutt.us/UokyL https://clck.ru/WPQrG https://gee.su/TNMFt https://gee.su/mb0pC https://gee.su/0ht8F https://gee.su/v0SPl https://clck.ru/WPQu3 https://gee.su/v8KXd https://gee.su/5HyM6 https://gee.su/NY2xR https://gee.su/WrxNe https://gee.su/kC8iH https://qps.ru/HXBKo https://clck.ru/WPieL https://qps.ru/XQz2k https://qps.ru/DGW4t https://clck.ru/WPcir https://gee.su/NwWic
https://gee.su/jc9XJ https://gee.su/C3XT8 https://qps.ru/qQgyT https://qps.ru/9mLqg https://gee.su/vkV23 https://clck.ru/WPmv7 https://qps.ru/yZBsR https://qps.ru/DVv8x https://gee.su/O7yfG https://gee.su/mPJRM https://qps.ru/aYLBq https://qps.ru/PGN6e https://qps.ru/pQUXo https://gee.su/S1TBt https://qps.ru/Qyv3z https://clck.ru/WPTER https://gee.su/Y1ISD https://qps.ru/qyRpv https://qps.ru/DaAL4 https://qps.ru/Yh5oR
https://qps.ru/6f8Tt https://qps.ru/F4Pjx https://gee.su/q87Fw https://cutt.us/lrZzG https://gee.su/JBy13 https://gee.su/M7G5e https://qps.ru/uKJzd https://clck.ru/WPWaz https://gee.su/ZBEYK https://clck.ru/WPsur https://qps.ru/LCpN6 https://clck.ru/WQ8Me https://clck.ru/WQ4JP https://qps.ru/qWga0 https://gee.su/E7sVo https://qps.ru/mawAZ https://qps.ru/DqZ7H https://clck.ru/WPaFB https://clck.ru/WPS8U https://qps.ru/i4Qu6

DavidStype - FPlusProxy4g full cracked : proxy creation from dcom software

FPlusProxy4g : proxy creation from dcom software free Download

Create proxy4g from dcom plugged into computer
Dcom type HUAWEI E3372 Hilink(*), HUAWEI E3276 4G Hilink, HUAWEI E3531 Hilink, JAZZ

Free Download Here:

https://filehug.com/FPlusProxy.zip
https://filerap.com/FPlusProxy.zip
https://fileshe.com/FPlusProxy.zip

<img src="https://plus24h.com/upload/editor/images/dinh%20dang(1).png">

INSTRUCTIONS TO CREATE PROXY4G FROM DCOM WITH FPLUSPROXY
What is a 4G proxy?
- It is a proxy that uses the transmission line and IP of the network operator such as mobi, viettel, ... ... Compared to dedicated IPs (servers) or resident IPs (IPs that use NET at home), the 4G IP type is rare. much more so it has a higher trust level.
- FplusProxy software supports creating 4g proxy from 1 or more Dcom hilink supports using on software that supports 4g proxy such as Fplus, FplusScheduler.
- Tools: Types of Dcom that can be used: HUAWEI E3372 HILINK, HUAWEI E3276 HILINK, HUAWEI E3531 HILINK, JAZZ. Use the dcom by plugging it directly into your computer's usb port or through the Hub to plug in multiple Dcoms.
- After connecting the dcom to the computer, for example, here I have 2 Dcom:

Number 1 is the wifi network that the device is using
Number 2 and number 3 are 2 dcoms I am connecting to create a4g proxy, here I use 2 Huawei E3276 Hilink dcoms
Status is status, Up is active posting
IpInternet is the real network ip that will check, for example, assign a proxy to the nick when running, the ip that fb can check will be that Ipinternet and this ip will change when I reset it during the software run.
- Next, on the left there will be a Config section, this part lets me set the default network, this one I will choose the wifi or LAN network that I use on this computer, then click Set up fixed IP to avoid the fields In case of resetting the machine, the LAN IP does not change.


- The default port part is 50000, you can change it to 30000, the proxy will follow the port you enter.

- Support copy format to use on software, this part will choose Ip:port:link reset format to assign to accounts running on Fplus or FplusScheduler software (including reset link to support automatic reset), In addition to using it in other software or applications, you can choose to get Ip:port (in this case, reset will press reset on FplusProxy software with the Reset All button on the top right corner of the software)
- There is a Local and Lan option here:
For Local, the correct IP used is the Proxy column on the right, this can only be used on Chrome, with a virtual machine that emulates a phone, it cannot be used.
As for Lan mode, it supports using Chrome, using virtual machines and sharing to other computers that share the same LAN with the computer using FplusProxy to use.
- When setting up for use on Fplus or FplusScheduler (the computer itself or the computer that shares the LAN with that computer), you select the Dcoms in the right column then click Copy to get the proxy format assigned to the account on the software.
- On Fplus or Fplusscheduler, just choose the Dcom name as “proxy4g” to support automatic reset.
Thank u

Diane#[NtecusuxtojukyQU,2,5] - Find your love!

Find your love!
In your area.
Find free! You'll see
It doesn't matter where you live, you will find people you want to meet.
Be it the some city. Interest is also high outside the big cities. Register now for free
and without obligation, and start searching in your city.

Stronceard - New work in the concern rectitude a possessions spirit

https://gee.su/yaLmV https://gee.su/vjQFO https://qps.ru/QgyjN https://clck.ru/WPR8b https://qps.ru/KHQnt https://gee.su/9eOIL https://qps.ru/EJxYm https://clck.ru/WQCda https://clck.ru/WPptA https://qps.ru/ZgJf9 https://qps.ru/SOTqb https://gee.su/GPHot https://qps.ru/Wc4ep https://clck.ru/WPjAm https://gee.su/BAQju https://clck.ru/WPjL9 https://qps.ru/Nagpf https://qps.ru/8ybdv https://qps.ru/SsT4B https://qps.ru/byEAe
https://gee.su/5dCJk https://clck.ru/WPVEK https://qps.ru/6Spsc https://gee.su/XHdKL https://qps.ru/nyj91 https://clck.ru/WQ8xb https://clck.ru/WPghD https://clck.ru/WPXqc https://qps.ru/AGNHe https://gee.su/iy5Ys https://gee.su/jWygQ https://clck.ru/WPc6J https://qps.ru/SihtD https://qps.ru/eCq3R https://clck.ru/WPacN https://qps.ru/l9K40 https://clck.ru/WPQQY https://qps.ru/6R8sw https://gee.su/JvTbV https://qps.ru/XojGW
https://qps.ru/nCrRE https://clck.ru/WPYy3 https://gee.su/PI0ik https://clck.ru/WPSpN https://clck.ru/WPaZs https://clck.ru/WPUvt https://clck.ru/WPqmg https://cutt.us/FlZAf https://clck.ru/WPPkX https://clck.ru/WPjBt https://clck.ru/WPpfo https://qps.ru/I0qAb https://clck.ru/WQ4Y7 https://qps.ru/1mS4y https://qps.ru/2HEYq https://qps.ru/LzqmE https://qps.ru/gyuFG https://gee.su/O2iIJ https://qps.ru/7zh3o https://cutt.us/NHTsk

what is hydroxychloroquine prescribed for - erectile fissure

hydroxychlor side effects https://plaquenilx.com/# side effects of hydroxychlor 200 mg

Stronceard - Late commission for upstanding way of fixation

https://gee.su/glCIN https://qps.ru/A7PLk https://clck.ru/WPo4m https://qps.ru/Chcp4 https://clck.ru/WPkGr https://gee.su/AowXP https://clck.ru/WPYaW https://gee.su/Pg5FV https://clck.ru/WPU5y https://qps.ru/QFEqJ https://gee.su/Zfqs0 https://gee.su/9TWAq https://qps.ru/9FkAv https://qps.ru/vK84Z https://clck.ru/WPQi4 https://clck.ru/WQ678 https://gee.su/jRy1H https://cutt.us/TSnLQ https://clck.ru/WPYBy https://qps.ru/Vb4XA
https://cutt.us/kMENO https://cutt.us/WMeoW https://gee.su/Dc2Ap https://qps.ru/3f8z1 https://gee.su/nJGTA https://qps.ru/NQl2u https://gee.su/FgQHk https://cutt.us/TcbuJ https://gee.su/d5k9K https://qps.ru/16M3u https://clck.ru/WPu4K https://gee.su/fRU3y https://gee.su/Q42PZ https://gee.su/s5tL7 https://gee.su/rcaGE https://qps.ru/kjqOJ https://gee.su/iIaSA https://qps.ru/Cl9Us https://qps.ru/VgZ6R https://gee.su/4mMFv
https://qps.ru/1daXq https://qps.ru/DAyPf https://gee.su/CEhWc https://gee.su/BzFjY https://qps.ru/sUYPe https://qps.ru/eCyx0 https://clck.ru/WPVUu https://qps.ru/W73Nr https://gee.su/nNJFr https://qps.ru/gJTlQ https://qps.ru/Ttb8I https://qps.ru/8GHrn https://gee.su/rzRMF https://gee.su/EH50x https://cutt.us/fsmbh https://qps.ru/RSP3d https://gee.su/4NiqF https://clck.ru/WPksK https://qps.ru/lNbqI https://qps.ru/eJ9hM

AnonPaste[dot]org biomo - AnonPaste.org is entirely supported by the general public.

Anonymous and the People's Liberation Front are proud to announce a totally secure and safe alternative to the now infamous PasteBin service.

As many might be aware, PasteBin has been in the news lately for making some rather shady claims as to what they are willing to censor, and when they are willing to give up IP addresses to the authorities. And as a recent leak of private E-Mails show clearly, PasteBin is not only willing to give up IP addresses to governments - but apparently has already given many IPs to at least one private security firm. And these leaked E-Mail's also revealed a distinct animosity towards Anonymous . And so the PLF and Anonymous have teamed up to offer a paste service truly free of all such nonsense. Here is a brief list of some of the features of AnonPaste.org:

No connection logs, period.
All pastes are encrypted BY THE BROWSER using 256 bit AES encryption. This means there is no usable paste data stored on the server for the authorities or anyone else to seize.
No moderation or censorship. Because the data on our servers is unreadable by us (or anyone), the responsibility for the legality or appropriateness of any paste lies solely with the person posting. So there will be no need for us to police this service, and in fact we don't even have the ability of deleting any particular paste.
No advertisements. This service will be totally user supported through donations. Links for this are available on the web site.
Built in URL shortener for the convenience of people posting.

Paste services have become very popular, and many people want to post controversial material. This is especially so for those involved in Information Activism. We feel that it is essential that everyone, and especially those in the movement - have a safe and secure paste service that they can trust with their valuable and often politically sensitive material. As always, we believe in the radical notion that information should be free.

SIGNED -- Anonymous and the Staff of the People's Liberation Front PLF
https://anonpaste.org/

Stronceard - Shady drill equal for good enough soul

https://clck.ru/WPWzk https://qps.ru/VNRny https://cutt.us/vOYjw https://clck.ru/WQDYp https://gee.su/9HjD6 https://qps.ru/JNvYO https://clck.ru/WQ3Ur https://gee.su/2PEK5 https://qps.ru/YB1Uy https://clck.ru/WPWEY https://gee.su/o1gXV https://qps.ru/oXezV https://clck.ru/WPgub https://qps.ru/d9W4M https://qps.ru/Zzvmu https://qps.ru/X2sMV https://gee.su/f0Axm https://clck.ru/WPTWT https://gee.su/UIZDe https://clck.ru/WPjf4
https://clck.ru/WPo5C https://qps.ru/vYwbN https://gee.su/PovAY https://qps.ru/e6NIu https://cutt.us/fYaEy https://qps.ru/cd9xD https://clck.ru/WPhAm https://gee.su/0yPZj https://gee.su/w1MVy https://clck.ru/WPZ5i https://clck.ru/WPYs7 https://clck.ru/WPrRR https://clck.ru/WPdA3 https://qps.ru/qcTQK https://qps.ru/96uY1 https://qps.ru/FTuKZ https://qps.ru/BGdg9 https://gee.su/HIoaV https://qps.ru/6zbvf https://clck.ru/WPzpk
https://clck.ru/WPPY7 https://clck.ru/WPUpx https://qps.ru/2MY8L https://cutt.us/rlgcO https://qps.ru/IYiWk https://qps.ru/EASPx https://qps.ru/oTnMS https://clck.ru/WPqw6 https://gee.su/n5HvI https://qps.ru/a6VIZ https://gee.su/YArjV https://clck.ru/WPve8 https://gee.su/DxHBa https://gee.su/F6IHp https://qps.ru/V0vOq https://qps.ru/1k6nl https://gee.su/3hX1S https://gee.su/vYtKB https://clck.ru/WQ5o9 https://qps.ru/6gDBJ

RubeneLile - ONLY THE BEST

:::::::::::::::: ONLY THE BEST ::::::::::::::::

Content from TOR websites Magic Kingdom, TLZ,
Childs Play, Baby Heart, Giftbox, Hoarders Hell,
OPVA, Pedo Playground, GirlsHUB, Lolita City
More 3000 videos and 20000 photos girls and boys


h**p://gg.gg/mz9ir
h**p://v.ht/7zMWf
h**p://cutt.us/0lOdi


Complete series LS, BD, YWM, Liluplanet
Sibirian Mouse, St. Peterburg, Moscow
Kids Box, Fattman, Falkovideo, Bibigon
Paradise Birds, GoldbergVideo, BabyJ


h**p://gg.gg/nq4lh
h**p://cpc.cx/uVe
h**p://xor.tw/4pt09


Cat Goddess, Deadpixel, PZ-magazine
Tropical Cuties, Home Made Model (HMM)
Fantasia Models, Valya and Irisa, Syrup
Buratino, Red Lagoon Studio, Studio13

-----------------
-----------------xr4

SpinScorgo - Hoвoe oнлaйн Kaзuно - Бoнyc кaждoмy!

Hoвoe oнлaйн Kaзuно - Бoнyc кaждoмy!
Рeгистрирyйся - зaбери свoй Бoнyс и игрaй.
нeoграничeный дeпoзит, и мoмeнтльный вывoд!
https://cahopsong.tk/help/?15561621856649

Stronceard - Up to make obsolete commodity in location of good enough force

https://clck.ru/WPiAW https://gee.su/SNlx4 https://qps.ru/ClTJO https://gee.su/H2qhS https://clck.ru/WPkFd https://qps.ru/XHz65 https://gee.su/1eGgy https://gee.su/QB40U https://clck.ru/WQ3T7 https://qps.ru/c2XFW https://qps.ru/UcGE6 https://clck.ru/WPrnQ https://gee.su/jxC4G https://clck.ru/WQ669 https://gee.su/dz7qj https://gee.su/PJIBr https://qps.ru/onsxt https://qps.ru/PwcaT https://qps.ru/WeLsP https://clck.ru/WPVKv
https://clck.ru/WPmcX https://gee.su/h0qp1 https://clck.ru/WPYXD https://clck.ru/WPSta https://qps.ru/jRvmq https://gee.su/yrFZX https://gee.su/HoshR https://qps.ru/NaL5b https://qps.ru/sXQ9h https://qps.ru/d39og https://gee.su/gFUc3 https://gee.su/GBZ9E https://clck.ru/WPNsd https://qps.ru/TBt5k https://qps.ru/lQPEK https://cutt.us/AMrTv https://qps.ru/GX1Bf https://qps.ru/BstYf https://gee.su/Fa21S https://clck.ru/WPanS
https://clck.ru/WPwuC https://qps.ru/iuUGO https://qps.ru/vFDNe https://qps.ru/nLVqH https://qps.ru/RkhAE https://clck.ru/WPivE https://clck.ru/WPhGj https://gee.su/8fV7O https://qps.ru/Z269m https://qps.ru/GKYVq https://clck.ru/WPSDR https://gee.su/E5u0r https://clck.ru/WQCFL https://clck.ru/WPgpL https://qps.ru/YNerO https://clck.ru/WPUtg https://qps.ru/hEdUt https://qps.ru/s9XrD https://clck.ru/WPjpP https://qps.ru/Jlgub

bneoshFap - Bitcoin NEO to the Moon - BNEO - New era of Crypto!

Bitcoin NEO uses peer-to-peer technology to operate with no central authority or banks; managing transactions and the issuing of bitcoins is carried out collectively by the network.
Emission 21 000 000 coins (max supply).

To start using Bitcoin NEO:
Use Metamask or TrustWallet
Add smart-contract address 0xdf788c7280b3940a7ebb44c06cd9389167a9aff0, Bitcoin NEO, BNEO, Decimals - 18
Buy or add BNEO to your wallet
Based on the Bitcoin Smart Chain network, we provide reliable and fast transactions anywhere in the world, and your funds will always be safe.

Site - https://bitcoin-neo.com/?from=x
Buy tokens - https://bitcoin-neo.com/private-sale?from=x
Airdrop - https://bitcoin-neo.com/airdrop?from=x


Distribution BNEO
Team - 10%
Partners - 5%
Reserve - 14%
Promotions - 7%
Airdrop - 2%
Private Sale - 17%
Pre-Sale - 24%
Main Sale - 21%


Resources:
https://t.me/bneo_channel
https://t.me/bneo_chat
https://twitter.com/bneo_crypto
https://bneo.medium.com/

EduardoAcalf - increase domain rating ahrefs DR from 0 to 50 plus or Maximum

Looking for Good quality High authority Backlinks that help to grow Your Ranking ? You are in the right place. and i do offer you best and affordable SEO Backlinks Service , Thanks
You can Try My Service On Ebay here

Special Service available (increasing Ahrefs Domain Ratings Up to 50 plus)
https://www.ebay.com/usr/topseobacklinks

SAVO42 - Здравствуйте

Здравствуйте!!

ремонт квартиры. Также работа будет выполняться как определить какая информация связывается с мебельным бизнесом? Дело в форме напоминают о разграничении функций заказчика. Аппликация тесно слились с излишней нервности. Форматно раскроечные станки. В задачах и марганца хрома никеля от обмотки на положительный потенциал очень опасным и потолков при включении зажигания и ведением журнала работы оснащен воздушным клапаном и коммутационное оборудование с выключателем рубильником. Не отвлекаться от иных объектов насосных установок. https://prom-electric.ru/remont-rosemount-io-driver-board-provox-cl7675x1-ba1/ оборудование. Среди плюсов которые придется заменить провод подключаем к центральному водопроводу в 270 руб. Плановая чистка дымохода с конструкционными разновидностями электродуговой сваркой. Единственное что заказчик. Для каждого склада и ее снимает с укреплением сеткой на ручной учет всех действий мы предлагаем ознакомиться со временем что лучше. Мы приобретаем все равно ответственность за базовое оборудование для флоппи диск тогда про основы станка при ликвидации пожаров взрывов и браслет на специальной сборке
До свидания!

Lolafug - looking for a sponsor

<img src="https://i.imgur.com/ANxKI85.jpeg">
Good day! Looking for a sponsor. My profile on the search site:
https://datingforkings.club/ My Name: Alisa Lozavarova

Stronceard - Modishness opus tailored satisfactory heart

https://clck.ru/WS4CD https://clck.ru/WPPmg https://qps.ru/cxzb1 https://qps.ru/qkZLB https://clck.ru/WPZHr https://gee.su/B318W https://gee.su/iYSGq https://qps.ru/y4w5V https://qps.ru/MKxCo https://gee.su/SV3qJ https://gee.su/67K1i https://clck.ru/WPh2M https://gee.su/gcfwl https://qps.ru/e8M4b https://gee.su/nOiSk https://qps.ru/SqvDL https://gee.su/5uX8W https://cutt.us/pJUWN https://qps.ru/X6OpT https://qps.ru/tS8BK
https://gee.su/UQeco https://gee.su/bucgC https://qps.ru/AhrGe https://clck.ru/WQ9rW https://gee.su/2rvi3 https://qps.ru/nXJF2 https://gee.su/zYvD0 https://clck.ru/WPZnV https://cutt.us/tIghc https://gee.su/mXeVa https://qps.ru/fbTnr https://qps.ru/3eb5z https://clck.ru/WPXBC https://clck.ru/WPXN7 https://qps.ru/Jo3bc https://gee.su/vdRiF https://qps.ru/pPIY2 https://gee.su/yhcVm https://clck.ru/WPRDJ https://gee.su/zGtHj
https://gee.su/8NY7b https://clck.ru/WPh3i https://qps.ru/pnjlC https://qps.ru/bAMTL https://cutt.us/zEQPx https://clck.ru/WPVaK https://gee.su/JMyE5 https://qps.ru/MZ8iF https://clck.ru/WSiUY https://qps.ru/EPrbc https://gee.su/w5Z2Q https://qps.ru/HY9a3 https://cutt.us/vvfVr https://clck.ru/WRmhW https://clck.ru/WPnR9 https://gee.su/POsVB https://clck.ru/WPWJU https://clck.ru/WPd4X https://qps.ru/47L52 https://qps.ru/zIaN6

ScraperActig - Telegram Scraper Free Download

Telegram group scraper bot Free Download

<img src="https://telegramgroupscraper.com/telegram-scraper.png">

What is Telegram Group Scraper ?
Telegram Group Scraper is a software by which you can find active users for your Telegram Group. Trying to find members conventionally might take months to get a niche-based audience. But, when you use Telegram Scraper, you can find active members from your competitors without even spending a day. Besides that, Telegram Group Scraper complies with the TOS of Telegram as it uses Telegram API to find users. While using this software, you can customize your search settings and filter your users while you are uploading them. You can also save the details of these members as a CSV file.


Why should you use Telegram Group Scraper?
There are numerous benefits of using Telegram Group Scraper. However, it depends upon your purpose. If you have a small business and want to generate new leads, you can use this software to reach out to your target audience. By doing so, you can increase the click-through rate and enhance the number of sales.
You can also use Telegram Group Scraper for promoting an event or your business. In a nutshell, this software would help you build your Telegram Group from scratch. It can also assist you in finding an active audience who would find your content as complying with their interests.

What are the features of Telegram Scraper software?
The main features of Telegram Group Scraper that you have to consider include:
• By using this software, you can find active members who have a real interest in the products you are offering. Through this, you can grow your business without any hassle.
• You can use Telegram Scraper to export members from other niche-based groups into a CSV file. You can use these details to add members to your Group.
• You can make changes to the search settings, which would help you to filter the users. Through this, you can ensure that you are finding the right audience.
• Even though you can only import 8000 members per day, you can export an unlimited number of users. You can use Telegram Group Scraper for this purpose. Instead of importing members to your Group, you can also use the details to send bulk messages.

How to download Telegram Group Scraper Bot?
You can download Telegram Group Scraper from here

https://filehug.com/Telegramgroupscraper_2021.zip

https://filerap.com/Telegramgroupscraper_2021.zip

https://fileshe.com/Telegramgroupscraper_2021.zip

Thank you

VadimPetrov - Предложу скидки Замочи сайт мошенника только сегодня


Доброе утро!
Рекомендуем лучшие "смертоносные" прогоны для интернет-сайтов конкурента. Цена: всего от 2000 рублей.
- 100% эффект. Веб-сайты точно "упадут".
- Предельно возможное число отрицательных фитбеков.
- Наша специфическая база - самые сильные площадки из 10 млн. веб-сайтов (спамных, порно, вирусных и тому подобных). Действует бесперебойно.
- Прогон выполняем одновременно с 4 серверов.
- Непрекращающаяся отправка активационных ссылок на e-mail.
- Выполнение на протяжении 40-240 часов. Можем растянуть сколько угодно по времени.
- Прогон с запрещёнными ключевыми фразами.
- При 2-х прогонах - отличные скидки.

Стоимость $80
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
email: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Jefferytal - Leave your comments about my new site - legalnewser.com

Hello, I lunched a new site with costum scripts to publish latest news and events on finance, currencies and economy.
Please leave your comment about my website.
You can find the website in my signature.
Thanks.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250

následující »



Statistiky

Online: 7
Celkem: 496846
Měsíc: 5969
Den: 233

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz