Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Vondřejc team

 Tréninková skupina Jiřího Vondřejce atletů z Náchoda

      

Naše skupina vznikla v roce 1999. Původně se skládala jen z Jiřího Vondřejce ml. a Jana Vondřejce a trenéra Jiřího Vondřejce. Postupem času se dostavily první úspěchy a skupina se začala rozrůstat. V současné době nás ve skupině trénuje již 64 a závodíme za Hvězdu SKP Pardubice z.s. Sportujeme pro radost, pro dobrý kolektiv i pro vynikající výkony.

Pro výkonnostní růst je potřeba dobrého zázemí, což se neobejde bez finančních a materiálních prostředků. Proto žádáme všechny potencionální sponzory o pomoc.

Pro naši vzájemnou dlouhodobou spolupráci nabízíme reklamní prostor: na dresech našich závodníků při jednotlivých atletických závodech od krajského přeboru až po mezinárodní a mezistátní utkání v ČR a zahraničí. Dále je možnost umístit Vaší reklamu  na pevných panelech (billboardech), na tribuně stadiónu, na oplocení atletické dráhy, na ochozech stadiónu nebo na oplocení areálu v ulici Staňkova či Demokratické mládeže v Pardubicích.  Vaši reklamu může ročně vidět na 30 tisíc lidí.

 Naše skupina již získala několik desítek medailí na mistrovství České republiky v různých věkových kategoriích. Řada atletů z naší skupiny již také Českou republiku reprezentovala na mezinárodní scéně. Jedná se o Marcelu Vondřejcovou, Jiřího a Jana Vondřejce, Aleše Voborníka ve sprintech, Veroniku Linhartovou, Markétu Kopeckou, Ondřeje Ciasta a Michala Kopeckého v chůzi. Navíc Oldřich Brych se připravuje na vrcholné akce handicapovaných sportovců.

Marcela Vondřejcová a Aleš Voborník reprezentovali ČR v roce 2007 na Mistrovství světa do 17-ti let v Ostravě.

Marcele Vondřejcové byla udělena městem Náchod cena Talent roku v oblasti sportu za rok 2005.

Jiří Vondřejc byl vyhodnocen jako nejlepší trenér pardubického kraje v roce 2007.

 

 

2018

V roce 2018 jsme se zúčastnili celkem 46 závodů, na které jsme se připravovali na dvou soustředěních.

V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou ovšem nemáme mnoho příležitostí ke kvalitnímu tréninku. Můžeme se připravovat pouze venku na stadionu a v tělocvičnách. V atletických halách, které jsou v republice pouze tři, absolvujeme pouze několik přípravných mítinků.

img_0057.jpg

V krajském přeboru se v žákovské kategorii dařilo Jiřímu Bruhovi, který se stal halovým přeborníkem v běhu na 60 metrů, druhý skončil na 150 m a třetí byl ve skoku dalekém, čímž zkompletoval sadu medailí. V téže kategorii Michal Čuda zvítězil v běhu na 300 metrů a třetí skončil na 800 m. Na MČR v hale nás reprezentoval Jiří Bruha, který obsadil celkové 12 místo v běhu na 60 m.

img_0062.jpg

img_0059.jpg

V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy „O pohár Jestřebích hor“, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. V přípravkách zvítězil Matěj Renský, druhý skončil Matouš Kubec. V nejmladším žactvu skončila na 2 místě Anežka Ševčíková, stejně tak i Šimon Klimeš. Dorostenka Simona Mílová skončila na třetím místě.

img_0049.jpg

dscn2444.jpg

V termínu 22. až 29. dubna 2018 jsme absolvovali jarní soustředění ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na hlavní závody sezony.

img_0111.jpgimg_0096.jpg

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků. V přípravkách Kateřina Krombholzová zvítězila v běhu na 60 i 150 metrů a druhá skončila na 600 metrů. Tereza Daňková byla třetí v hodu kriketovým míčkem.

V mladším žactvu se stal Dominik Zeman krajským přeborníkem v běhu na 300 metrů, třetí skončil v hodu kriketovým míčkem. Jeho bratr Martin skončil druhý na 800 metrů. Tereza Poláčková byla třetí ve skoku dalekém.

Ve starším žactvu Jiří Bruha zvítězil v běhu na 60 i na 150 metrů, tak i ve skoku dalekém. Michal Čuda zvítězil na 800 metrů. Šimon Klimeš skončil třetí v běhu na 1500 metrů.

V krajských soutěžích družstev ve všech věkových kategoriích od nejmladšího žactva po dospělé získala naše družstva některou z medailí.

img_0183.jpg

img_0145.jpg

Na Mistrovství ČR žactva na dráze se Jiří Bruha probojoval až do finále na 60 metrů, kde skončil na 8 místě. Na 150 metrů se umístil na celkovém 12 místě. Šimon Klimeš v běhu na 3000 metrů doběhl na 11 místě.

img_0186.jpg

img_0212.jpg

V termínu od 21. do 28. října nás opět čekalo podzimní soustředění v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové píle bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to za nejmladší žactvo Kateřina Krombholzová a Matěj Lukáš. V mladším žactvu pak Tereza Poláčková a Daniel Zeman. Ve starším žactvu Jiří Bruha a Šimon Klimeš. V dorostu a juniorech pak Klára Machková. V kategorii dospělých jdou pak příkladem a vzorem jak účastí na závodech, tak i přístupem k tréninkům Leona Lukášová, Ing. Jiří Vondřejc, Josef Vondra a Radek Majera.


2016

V roce 2016 jsme se zúčastnili celkem 57 závodů a na třech soustředěních jsme strávili 29 dní. 
V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou bohužel nemáme mnoho příležitostí k tréninku. Připravujeme se jen během několika mítinků v Jablonci nad Nisou nebo v Praze. V krajském přeboru se dařilo Jiřímu Vondřejcovi, který se stal halovým přeborníkem v kategorii mužů na 800 metrů, dále bronzové medaile v mladším žactvu v téže disciplíně získala Jana Jakoubková a Filip Steiner.
Na Mistrovství ČR nás reprezentovali, dorostenec Miloslav Novotný, který obsadil páté místo na 800 metrů, žákyně Sabina Jirmanová se umístila na 14 místě v běhu na 1500 metrů a Josef Vondra, který startoval ve veteránské kategorii a umístil se na 27 místě na 200 metrů a 12 místě na 1500 metrů.
V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. Medailové pozice obsadila třetí Natálie Červíčková (2010 a ml.), druhý Matyáš Kraml (2010 a ml.), třetí Matěj Šimek (2001-02), třetí Jakub Steiner (2007-08), první Jana Jakoubková (2003-04), první Sabina Jirmanová (2001-02), první Klára Machková (dorostenky).

V termínu od 21.3. – 2.4.2016 jsme absolvovali tradiční čtrnáctidenní soustředění na Kanárských ostrovech, kterého se zúčastnil Jiří Vondřejc, Martin Rydlo a Lucka Žáčková. U všech účastníků soustředění bylo poznat velké zlepšení výkonnosti.

Další soustředění nás čekalo v termínu od 24.4.-30.4.2016 ve Spothotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na úvodní závody sezony.

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků.
 Miloslav Novotný/dorostenec/v mužské kategorii získal první místa na 400 a 800 metrů.
 V mladším žactvu : Tobiáš Strnad první místo na 300 metrů. Filip Steiner třetí místo na 1500 metrů. Matěj Balcar třetí místo v hodu kriketovým míčkem.
 Ve starším žactvu : Martin Rydlo první místa na 300 a 800 metrů.  Jakub Mach druhé místo na 800 metrů. Matěj Šimek třetí místo na 1500 metrů. 
V nejmladším žactvu : Daniele Vacková první místa v dálce a 60 metrů, třetí místo na 150 metrů. Barbora Ficencová první místo v hodu kriketovým míčkem  a druhá místa v dálce a 600 metrů. Radek Majera třetí místa v dálce a na 600 metrů.
V krajských soutěžích družstev mladšího žactva vybojovala Jana Jakoubková, Daniela Vacková a Ema Strnadová  třetí místo.  Daniele Vacková a Bára Ficencová s družstvem přípravky první místo. Radek Majera s družstvem přípravky třetí místo.

Mistrovství Čech jednotlivých družstev se zúčastnili. 
Klára Machková, Bára Roztočilová a Miloslav Novotný v družstvech dorostenců. Jakub Vondra, František Jiroušek a Jiří Cöger v družstvu juniorů.
Mistrovství ČR dorostu skončil ve finále na 800m Miloslav Novotný na 4. místě.
Mistrovství ČR veteránů se zúčastnil Josef Vondra v disciplínách 100, 200 a 1500 metrů.

V závěru sezony jsme na hřišti u plhovské Základní školy uspořádali další, již čtvrtý ročník Česko-polských závodů žactva. Zde patří poděkování zejména rodičům za pomoc s organizací celé akce.
V úplném závěru sezony jsme se ještě zúčastnili Mistrovství ČR v přespolním běhu, kde nás reprezentovali Jana Jakoubková, Sabina Jirmanová, Klára Machková a Matěj Šimek.

V termínu od 23.10.-30.10.2016  nás čekalo letošní poslední soustředění a to opět ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.
Na závěr sezóny byla vybrána Jana Jakoubková na „ Mezikrajové utkání mladšího žactva“ v hale v Jablonci nad Nisou, kde skončila v běhu na 150m na 6. místě.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové přípravy bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to :
Za nejmladší žactvo Daniela Vacková a Radek Majera, mladší žactvo Jana Jakoubková a Tobiáš Strnad, starší žactvo Sabina Jirmanová a Martin Rydlo, dorost a junioři Klára Machková a Miloslav Novotný, dospělí Ing. Jiří Vondřejc a Josef Vondra. Za celou sportovní karieru byl oceněn Bc. Jan Vondřejc a za podporu sportu Marcela Vondřejcová.


2010

V roce roce 2010 dosáhla naše tréninková skupina velmi kvalitních výsledků. . Již jen účast na republikových šampionátech je velikým úspěchem a i v tomto roce byla mnohá finálová umístění. V halové sezóně se nám podařilo na mistrovství ČR získat jednu medaily zásluhou Aleše Voborníka, který byl členem bronzové štafety na 4x400 m mužů. Mezi další úspěchy patří 5. místo na 60 m a 8. místo na 400 m juniorů Aleše Voborníka, 7. Místo na 3000 m dorostenců Michala Kopeckého, 8. místo obsadil na stejné trati juniorů Miloš Cvejn, Dominka Vejpravová obsadila shodně 9. místo v trojskoku juniorek a o stejnou příčku se podělila s Barborou Hrubou ve výšce juniorek.

Krajskými přeborníky pro rok 2010 jsou Aleš Voborník na 200 m mužů, Barbora Hrubá ve výšce žen a Matyáš Brandejs v trojskoku st. žáků. Dále jsme si ještě z halových krajských přeborů přivezli pět stříbrných a tři bronzové příčky.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Na mistrovství ČR na dráze získal stříbrnou medaily Ondra Ciasto na 10000 m chůze juniorů a Miloš Cvejn byl členem bronzové štafety mužů do 22 let. Miloš Cvejn a Aleš Voborník skončily jen těsně pod stupni vítězů, když se podíleli na 4. místě štafety na 4x400 m juniorů. Miloš Cvejn dále obsadil ve své juniorské kategorii 5. místo na 1500 m a 6. místo na 5000 m. Aleš Voborník si doběhl pro 7. místo na 100 m juniorů. Michal Kopecký skončil shodně na 8. místě na 1500 a 3000 m dorostenců. Pro 10. místo si skočila Dominika Vejpravová v trojskoku juniorek a doběhla Anna Zikmundová na 1500 m dorostenek a Miloš Cvejn na 1500 m mužů do 22 let.

Krajským přeborníkem na dráze se stal Miloš Cvejn v běhu na 1500 m mužů a Dominika Vejpravová ve skoku vysokém žen. Druhé místo obsadila Anna Zikmundová na 1500 m žen.

Potěšitelné je, že se objevuje spousta nových talentovaných atletů a atletek již od nejmladšího žactva. Ti ale budou muset spolykat ještě mnoho tréninkových jednotek a pilně trénovat, aby dosáhli takových výsledků.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Naše příprava na atletické závody probíhá převážně v Náchodě na stadionu Hamra, výjimečně dojíždíme na tréninky do Pardubic. Přes zimní sezónu je to složité. Trénujeme „kde se dá“ a děkujeme za podporu Obchodní akademii a Jiráskovu gymnáziu v Náchodě.

Atletický oddíl Hvězda SKP Pardubice patří mezi 10 nejúspěšnějších oddílů z 320 v celé ČR. Má ve svých řadách téměř 600 řádných členů, z toho 17 českých reprezentantů v různých věkových kategoriích. Pečuje o 13 mládežnických družstev od nejmladšího žactva po juniory a 2 družstva dospělých v extralize, I. a II. atletické lize. Oddíl každoročně pořádá více než 4 desítky atletických soutěží.

 

tretry1.jpg

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

GeorgeVisse - инвестиции богатого папы слушать онлайн

Банки осуществляют следующие операции с ценными бумагами на фондовом рынке:
Каждый банк сам определяет, в какие виды ценных бумаг он будет осуществлять инвестиции.
В пятницу об этом сообщила корпоративная газета "Вести КАМАЗа (MCX:KMAZ)". "Предстоящая неделя с 30 марта по 3 апреля 2020 года объявлена нерабочей для камазовцев. На оплачиваемые длинные выходные уйдёт весь персонал компании, за исключением минимального количества сотрудников, занятых на работах, приостановка которых невозможна по производственно-техническим условиям", - отмечается в сообщении газеты.


https://financial-trust.ru/binbank-kreditnye-karty/


Ценная бумага - это документ, который может самостоятельно обращаться на рынке и быть объектом купли-продажи и представляет собой право собственности или займа по отношению к эмитенту.
Еще одной проблемой развития ФПИ является нехватка квалифицированных местных кадров, которые могли бы обеспечить рост этого рынка. «Казахстан — молодая страна в плане управленческого опыта. Поэтому не нужно терять свои таланты, которые уходят за границу. Необходимо привлекать их обратно», — говорит он.

MaryNaige - xnxxx com bf

redwap fucking game https://www.bukaporn.net/too/361457/2017-hardcore-sluts-cumshot-compilation-part-2.html
japanese uncensored forced https://www.bukaporn.net/too/828076/1st-anal-is-the-best-anal.html
jobordosti bf gf https://www.bukaporn.net/too/141131/skylar-green-cast-ashlyn-molloy-ep1.html
ww sixy vedoe.com https://www.bukaporn.net/too/401594/kagney-linn-karter-interracial.html
japan sex downlond https://www.bukaporn.net/too/109970/nacho-fucks-amateurs-jimena-lago-silvana-violet-nicole-wild-nacho-vidal.html
www pornx com https://www.bukaporn.net/too/444643/milf-swinger-screws-another.html
horas porn xzx https://www.bukaporn.net/too/272021/voyeurs-dream-couple.html
family affair xnxxx.com https://www.bukaporn.net/too/245548/bitch-receives-a-huge-strapon-in-her-possession.html
xh xxx video https://www.bukaporn.net/too/801748/bangcom-horny-fisting-babes.html
bharti resort xxx https://www.bukaporn.net/too/791069/hottie-golfer-massage.html
sex forcefully video https://www.bukaporn.net/too/795675/nicolettxxx-smoking-hot-russian-webcam-deepthroat-specialist-music-video.html
xxx dawn senators https://www.bukaporn.net/too/522061/wondrous-and-hot-chicks-get-tipsy-and-desire-to-please-each-other-in-shower.html
tamil sex rockers. https://www.bukaporn.net/too/953757/riley-star-cum-on-feet-pov-bts.html
to porn barat https://www.bukaporn.net/too/114744/anne-alina-blonde-angel-rivas-chinita-zena-in-lots-of-college-chicks-having-hardcore-shagging.html
xxx.kitneped girl video https://www.bukaporn.net/too/512162/horny-girl-has-a-raging-threesome-with-gay-guys.html
cxxx vodeo hd https://www.bukaporn.net/too/791037/a-beach-voyeur-video-of-a-splendid-female-body-a-nudist.html
xxx cfmn secretary https://www.bukaporn.net/too/239467/big-ass-latin-on-webcam-more-on-camteensporncom.html
meditation porn 300 https://www.bukaporn.net/too/440400/naughty-nympho-just-like-mommy.html
redwap ferrera mommy https://www.bukaporn.net/too/505466/impressively-voracious-porn-star-pamela-blond-sucks-a-cock-on-cam.html
nadyaalixxx hd videos https://www.bukaporn.net/too/187362/incredible-anal-fucking-with-18yo-anal-beauty.html

Robertcoaft2145 - Good post

"You should be a part of a contest for one of the most useful sites on the internet. I am going to highly recommend this web site!"
https://www.bekdanismanlik.com.tr/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91-2/
https://michael-goriany.net/test04/testforums/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91/
https://kavach.mobi/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-2/
https://pyttkvtphcm.gov.vn/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%9b%d7%96/
https://hamptonroadsghaco.org/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-2/
https://cl-system.jp/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%9b%d7%96-2/
https://kseries.in/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-3/
https://akademici.net/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99/
https://stjosepheagles.org/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-2/
https://stjosepheagles.org/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-4/
https://doctorflame.com/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-3/
https://www.test.pakernia24.pl/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-2/
https://mrmears.net/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99/
https://phunphin.ac.th/%E0%B9%82%E0%B8%A3%E0%B8%87%E0%B9%80%E0%B8%A3%E0%B8%B5%E0%B8%A2%E0%B8%99%E0%B8%9E%E0%B8%B8%E0%B8%99%E0%B8%9E%E0%B8%B4%E0%B8%99%E0%B8%9E%E0%B8%B4%E0%B8%97%E0%B8%A2%E0%B8%B2%E0%B8%84%E0%B8%A1/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-3/
https://mohtashamclinic.ir/question/%d7%a0%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%99-2/

Michaill - Соль Альфа ПВП в Москве? Соль Мефедрон в Москве? Купить в Телеграмм - @BEST_STOR

Соль Альфа ПВП в Москве? Соль Мефедрон в Москве? Купить в Телеграмм - @BEST_STOR


ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor


Купить Соль Альфа ПВП в Москве,
Сколько стоит соль Мефедрон в Москве,
Как купить Соль СК в Москве,
Где купить Соль наркотик в Москве,
Купить Соль нюхательная в Москве,
Сколько стоит Соль Альфа ПВП в Москве,
Купить соль крисс в Москве,
Цена на соль кристаллы в Москве,
Купить соль Мефедрон в Москве,
Купить Мефчик в Москве,
Купить соль меф в Москве,
Купить Соль в кристаллах в Москве,
Купить Соль А-ПВП в Москве,
Купить Соль Мефедроновая в Москве,
Купить Соль МЕФ в Москве,
Купить Соль Альфа ПВП в Москве,
Купить Соль курительная в Москве,
Купить Соль курить в Москве,
Купить Соль как курить в Москве,
Купить Курительный Мефедрон в Москве,
Купить Соль Курить Нюхать в Москве,
Купить Соль Альфа Мефедрон в Москве,
Купить соль закладкой в Москве

Marinaicr - мфу canon заправка картриджа

Здравствуйте друзья!
https://drive.google.com/file/d/1rKNVebGkEu2OiZTudEEmA6LCkebSN5Hj/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию сервис оргтехники и продажу расходников для дома и офиса.Наша организация «КОПИМЕДИАГРУПП» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Заправка картриджей Минск – это скрупулезная и ответственная работа, так как от нее зависит рабочий процесс всей компании или распечатка важного документа. Малейшая ошибка или недоделка приведет к перебоям в работе заказчика, и соответственно к потере нашей репутации и прибыли. Для нас на первом месте стоит репутация, которую мы заработали нелегкими и долгими годами труда. Поэтому выполняя очередной заказ на заправку принтера или ксерокса, мы думаем о клиенте и с полной ответственностью можем гарантировать как качество, так и быстрое исполнение работы. Заявку на вызов Вы можете оставить как на сайте, так и по телефону. Так же в Online чате сбоку. Наш оператор обговорит удобное для Вас время, и наши специалисты прибудут точно в срок. Качество наших работ всегда на высшем уровне, так как у нас работает лучшая команда профессионалов!Рады предложить нашим клиентам:Заправка картриджей с выездом на дом и офис.Ремонт и восстоновление картриджей.Прошивка любого лазерного принтера.Настройка принтера (wi-fi, установка драйверов на компьютер).Замена термопленки и роликов захвата бумаги.Купить картридж к любому лазерному картриджу.Для заказа мастера просто позвоните по указанным телефонам или оставьте завку, выбрав свою модель!

Timothyseamb - More about the author 1xbetsportonline

review https://1xbetsportonline.com/

togmoUpeSog - buy cheap Orlistat tablets fast shipping without pres

https://mccyokohama.com/79782-viagra-price-at-chemist.html
https://383creative.com/40377-buy-yasmin-australia/
https://welcomehomewood.store/96419-glucophage-850-mg-online.html
https://culturesaintmartin.store/62890-where-to-get-cheap-levitra.html

Martinbor - aditi budhathoki nude

xxx party videos https://www.analpornstars.info/videos/256838/oldnanny-mature-gets-fucked-on-massage-table.html
sex npala vdeo https://www.analpornstars.info/videos/197103/hot-brunettes-with-sexy-feet-compilation.html
bf bidesi chudai https://www.analpornstars.info/videos/785509/joi-duo-jelena-jensen-mindi-minx-say-no-cum-b4-its-time.html
maria rya xx https://www.analpornstars.info/videos/279800/bigtitted-virgin-gives-blowjob-and-rides-cockbigtitted-virgin-gives-blowjob-and-rides-cock.html
aunty kallavedi vidio https://www.analpornstars.info/cats/asian/
rafe hindi sex https://www.analpornstars.info/videos/389769/damsel-is-groaning-as-hunk-pounds-her-from-behind.html
ixxx download videos https://www.analpornstars.info/videos/802086/crazy-adult-movie-big-tits-newest-take-a-look.html
xxx bcc hd.com https://www.analpornstars.info/videos/255722/taxi-driver-fucked-sexy-big-tits-babe.html
hot night x https://www.analpornstars.info/videos/158453/hot-mom-and-son-bedtime-romance-massage-hotmozacom.html
mom tech sex https://www.analpornstars.info/videos/104889/hairy-viki-masturbates-her-hairy-pussy.html
xxx story vid https://www.analpornstars.info/videos/233260/latin-babe-pawns-her-old-mink-coat-and-banged-by-pawn-keeper.html
grandfa sex 3gp https://www.analpornstars.info/videos/155978/make-him-cuckold-twisted-cuckolding.html
mia khalifa videoa https://www.analpornstars.info/videos/358383/doggy-style-makes-step-sis-andrea-moan-loudly.html
anjali whait pron https://www.analpornstars.info/videos/765281/foot-clerk-at-work.html
sex video behar https://www.analpornstars.info/videos/311978/unrestraint-lesbian-cartoon-passion.html
chut ko fadna https://www.analpornstars.info/videos/163424/leche-69-latin-ebony-takes-it-fat-and-hard.html
hole sex videos https://www.analpornstars.info/videos/288147/chanel-preston-xxx-porn-videos.html
vheem katon pron https://www.analpornstars.info/videos/31455/he-cums-like-a-fountain-on-her-belly.html
black mama cobraxxx https://www.analpornstars.info/videos/114080/bad-work-babe.html
malu sakila xxx https://www.analpornstars.info/videos/770353/cheerleader-with-tight-butt-meets-big-dick.html

MichaelBic - footjob marilyn manson

naina fucking vedio https://www.xxx-tube-list.net/mov/275361/orgy-whit-a-double-penetration-and-blowjob.html
day cumshot sex https://www.xxx-tube-list.net/mov/90043/bruce-venture-seduces-young-and-naive-madison-chandler.html
karnatka aunty mms https://www.xxx-tube-list.net/mov/797649/sexy-looking-cutie-spreads-legs-wide-for-her-solo-action.html
sex video malti https://www.xxx-tube-list.net/mov/284981/horny-chubby-milf-selfie-wet-pussy-bate-to-orgasm.html
elastic block xxx https://www.xxx-tube-list.net/mov/399900/ilovegranny-sexy-mature-homemade-pictures-previews.html
naga sexi dance https://www.xxx-tube-list.net/mov/483843/cunnilingus-is-what-kinky-jessie-rogers-wishes-to-get-today.html
sunny leovan xxx https://www.xxx-tube-list.net/mov/784604/pov-shower-fuck-with-pale-skinny-russian-chick.html
8salkidulhn xxx bp https://www.xxx-tube-list.net/mov/292719/your-bf-doesnt-need-to-know-xxx.html
seduced plumber xvideo https://www.xxx-tube-list.net/mov/802318/fucking-my-horny-girlfriend-for-big-thick-facial-cumshot.html
chut land download https://www.xxx-tube-list.net/cat/hidden-cams/
mom forced painal https://www.xxx-tube-list.net/mov/436270/jav-cfnm-femdom-handjob-party-subtitled.html
xxxii com sex https://www.xxx-tube-list.net/mov/146661/beauty-amateur-teen-undressing-and-show-us-her-tits-and-nice-pussy.html
xxx snuuy lemon. https://www.xxx-tube-list.net/mov/112171/skinny-girl-bukkake-party.html
small possy xxx https://www.xxx-tube-list.net/cat/car/
safiya xxx hd https://www.xxx-tube-list.net/mov/508720/rapacious-mom-teaches-two-gays-how-to-fuck-hard.html
bengaluru xx video https://www.xxx-tube-list.net/mov/516363/mesmerizing-brunette-babe-teases-her-clit-with-a-string-squeezed-in-between-her-pussy-lips.html
amrka ki sexy https://www.xxx-tube-list.net/mov/496559/shemales-adelaide-novaes-and-luana-fernandes-get-fucked-by-alex-victor.html
sex selmal videos https://www.xxx-tube-list.net/mov/138172/skylar-green-cast-eva-sedona-ep11.html
sakeela pussy sex https://www.xxx-tube-list.net/mov/310386/samantha-spread-her-legs-showing-off-her-pussy-for-the-camera.html
rid wap in https://www.xxx-tube-list.net/mov/298124/horny-dark-hair-milf-screaming-when-you-wreck-her-pussy-w-acesquirt-sex-toy.html

Miaawaky - xxx blue flime

sxx video new https://www.tryporno.net/mv/522028/dominant-shemales-grace-leticia-nicole-rafaela-provide-dudes-with-footjob.html
real lesbian download https://www.tryporno.net/mv/845839/the-dommes-next-door-part-2.html
japanese redwap game https://www.tryporno.net/mv/270813/chanel-on-exploited-college-girls.html
beauty crying porn https://www.tryporno.net/mv/228886/feet-up-babe-masturbating.html
xx video doraemon https://www.tryporno.net/mv/141436/bexateen-fingers-herself-at-johnny-rockard-hq.html
sex kune porn https://www.tryporno.net/mv/224253/magma-film-double-penetration-for-mia-magma.html
salman and sex https://www.tryporno.net/mv/810040/chucks-sports-vlog-is-chockfull-of-pov-titfucking.html
www xvideo thailand https://www.tryporno.net/mv/178085/blonde-milf-interracial-threesome.html
five girl sex https://www.tryporno.net/mv/503778/tough-bdsm-session-is-what-lyla-storm-deserves.html
cartoon hindi xxx https://www.tryporno.net/mv/186471/seductive-brunett-with-dildo.html
sex xxx vtieo https://www.tryporno.net/mv/308305/hairy-milf-visits-her-big-dick-doctor-for-a-right-cure.html
free xxx poran https://www.tryporno.net/mv/467953/three-bootylitious-ladies-beauty-dior-cherokee-d-ass-and-skyy-black-get-stuffed.html
www xxx soe https://www.tryporno.net/mv/790977/thicc-juicy-american-pussy-pov-titfuck-twice.html
top guns orgy https://www.tryporno.net/mv/207487/kitty-jane-public-blowjobs-through-car-window.html
mother porn vid https://www.tryporno.net/mv/786688/astonishing-xxx-clip-big-tits-newest-watch-it.html
rep sexx vedio https://www.tryporno.net/mv/172204/nasty-milf-teases-cute-teen-at-the-casting.html
xxx be 2012 https://www.tryporno.net/mv/169415/subtitled-irate-man-directs-nudist-japanese-maid.html
brezzers mom fuck.com https://www.tryporno.net/mv/4701/fuckin-ride.html
xxx x ocm https://www.tryporno.net/mv/465970/busty-brunette-milf-jayden-jaymes-enjoys-cunnilingus-and-missionary.html
difloration movie russian https://www.tryporno.net/mv/801505/cute-asian-rides-cock-asian-cumshots-asian-swallow-japanese-chinese.html

PatrickBrino - calgary garage contractor

<a href=https://venkorgroup.com/residential/garages>calgary garage contractor</a

Melissanab - download ponogragh videos

fucking bhai behan https://www.tryporn.net/video/158279/mom-and-son-kissing-hot-romance-hotmozacom.html
pirona xxx com https://www.tryporn.net/video/465970/busty-brunette-milf-jayden-jaymes-enjoys-cunnilingus-and-missionary.html
mision x video https://www.tryporn.net/video/794672/lexi-brooke-in-lexi-cums-in-the-locker-room-bangbros.html
big boobs touching https://www.tryporn.net/seach/fat/
raj wapsexi video https://www.tryporn.net/video/403548/latinchili-hot-latin-matures-solo-compilation.html
xxxxx fucked vido https://www.tryporn.net/video/792841/big-fat-haory-pussy-nudist-milfs-voyeur-beach-spycam.html
indian lick 3gp https://www.tryporn.net/video/792999/supreme-hardcore-edition-1.html
fuddi ki photo https://www.tryporn.net/video/88585/busty-blonde-shemale-duda-dihl-is-being-fucked-hard-in-her-ass.html
xxx3gp big boobs https://www.tryporn.net/video/878268/tattooed-leigh-raven-serves-four-black-cocks.html
sunn sex videos https://www.tryporn.net/video/228144/hardcore-1320-free-hardcore-hd-porn-video-d0.html
sunny leone xnxxvedio https://www.tryporn.net/video/517789/screwed-bushbitch-patricia-gets-fucked-by-gay-dudes-matheus-and-alexsander.html
fist fack xvideos https://www.tryporn.net/video/400587/hairy-snatch-acquires-cumshots.html
mirgas xxxx video https://www.tryporn.net/video/774562/cute-teens-throating-amateur-hookup.html
pigret xxx vids https://www.tryporn.net/video/80047/pre-dance-romance-of-eva-notty-and-keiran-lee.html
bazaara xnxn video https://www.tryporn.net/video/799868/milf-masturbation-both-holes.html
hd force brazzers.com https://www.tryporn.net/video/196032/teenie-japanese-blows-3-black-cocks.html
hindayxxx bf videos https://www.tryporn.net/video/793235/astonishing-xxx-video-pov-unbelievable-check-it.html
sab double sex https://www.tryporn.net/video/146514/horny-couple-sex-on-ibiza-sex-party.html
basor rate xxx https://www.tryporn.net/video/484141/bdsm-addict-chick-kathia-nobili-is-tied-and-fucked-on-the-bed.html
porn sex pond https://www.tryporn.net/video/790128/astonishing-porn-movie-homemade-new-will-enslaves-your-mind.html

Robertaloks - directory mostbet24

blog https://mostbet24.in/mostbet-app/

Davidmic - check these guys out vulkan-vegas-casino

my sources https://vulkan-vegas-casino.de/vulkan-vegas/

BillyKex - additional hints 1winsports

my site https://1winsports.com/1win-bonus/

Pablohetly - vegas11

<a href=https://www.vegas11register.com/>vegas 11 app

Bogdanpju - двери душевые

Добрый день господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Офис сегодня – это не пыльная комната в панельном здании, а лицо компании, его визитная карточка. Во многом это определяет интерьер, но также огромное значение имеют дверные конструкции и стеклянные перегородки в офисе. Появившись в качестве перегородок достаточно давно, стеклянные стены использовались чаще всего просто в качестве разделителя помещения, и только недавно они вошли в список интерьерных изюминок. В своих конструкциях мы используем стекло от лучшего мирового производителя листового стекла AGC GLASS EUROPE.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

MelanieCadly - xxx videos snake

manisha pital xxx https://www.pornstarsporno.info/to/252562/wcp-club-interracial-teen-orgy.html
2018 fuck vidio https://www.pornstarsporno.info/to/167498/japan-hd-sweet-japanese-teen-wants-creampie-for-de.html
sexey video xxxx https://www.pornstarsporno.info/to/140624/swingin-moms-sex-party-full-movie-11.html
iandean xxxx pon https://www.pornstarsporno.info/to/224327/teenpies-brunette-gf-gets-creampied-for-breakfas.html
www xxx bar https://www.pornstarsporno.info/to/94321/wild-college-party-anything-goes-in-here.html
sexi vedos hd https://www.pornstarsporno.info/to/796592/nude-beach-milfs-voyeur-video-spycam-video.html
bom xxx videos https://www.pornstarsporno.info/to/718860/exquisite-colombian-veronica-loves-to-use-feet.html
pero porn videos https://www.pornstarsporno.info/to/476574/pretty-brunette-chick-gia-steel-sucks-on-her-mans-massive-meat-pole.html
english sexy muvies https://www.pornstarsporno.info/to/175399/pornstar-got-some-cash-for-her-cameltoe-pussy.html
xxx hd ply https://www.pornstarsporno.info/to/308241/cherri-deville-and-aaliyah-love-massage-lesbians.html
indiayan sex videos https://www.pornstarsporno.info/to/269553/la-lesbians-scene-5.html
xxx seyx mvo https://www.pornstarsporno.info/to/396666/chubby-brunette-cougar-enjoys-toying-hairy-pussy.html
laila sex videos https://www.pornstarsporno.info/to/479562/curvy-whore-chrissy-cums-fucks-doggy-style-passionately.html
koyel xxx san https://www.pornstarsporno.info/to/513578/sexually-broked-presents-you-another-hot-bdsm-video-starring-bonnie-rotten.html
xvideo marathi com https://www.pornstarsporno.info/movs/bdsm/
chuchi chus wana https://www.pornstarsporno.info/to/791069/hottie-golfer-massage.html
kompoz me bryci https://www.pornstarsporno.info/to/794861/massage-lesbian-model-enjoying-their-massage.html
poran hindi videos https://www.pornstarsporno.info/to/135178/amateure-bumsen.html
xxx video xxx15 https://www.pornstarsporno.info/to/516065/nicole-kenzo-is-taking-part-in-a-gay-fuck-action.html
xxx wap i https://www.pornstarsporno.info/to/790035/fabulous-adult-video-big-tits-incredible-watch-show.html

MeganToorn - new xex vido

www redwap co https://www.pornstarsporn.info/mv/264394/pretty-teen-dildoing-pussy.html
xxx video dwonlod https://www.pornstarsporn.info/mv/503677/cruel-bdsm-act-of-slutty-brunette-milf-mia-gold.html
frahs xxx new https://www.pornstarsporn.info/mv/118258/phoenix-marie-karlo-karrera-in-my-first-sex-teacher.html
assamese fuck mms https://www.pornstarsporn.info/mv/790000/big-tit-prison-supersize-tits-3.html
stepsis 69 hd https://www.pornstarsporn.info/mv/51157/gf-has-a-fat-ass.html
wapking running xnxx https://www.pornstarsporn.info/mv/280901/hot-amateur-couple-fuck-voyeured.html
sann leon xxx https://www.pornstarsporn.info/mv/137988/blonde-slave-double-penetrated.html
gianna michaels shemale https://www.pornstarsporn.info/mv/791157/amateur-compelation-2.html
hairy black teens https://www.pornstarsporn.info/mv/420982/drunk-blonde-milf-strips-and-wants-to-be-fucked-now.html
madrasi xxxx video https://www.pornstarsporn.info/mv/794235/amazing-xxx-clip-solo-female-hottest-its-amazing.html
xxx sanilion movi https://www.pornstarsporn.info/mv/436270/jav-cfnm-femdom-handjob-party-subtitled.html
silky nighty sex.com https://www.pornstarsporn.info/mv/279401/real-asian-love-doll-enjoys-hot-fuck-scene-2.html
hultra hd xxvideos https://www.pornstarsporn.info/mv/800774/latinagranny-amateur-granny-gallery-slideshow.html
old man pornsex https://www.pornstarsporn.info/mv/794071/geiles-arsch-fisting-mit-analsex-bei-mir-zu-hause.html
boor me lund https://www.pornstarsporn.info/mv/795028/pierced-cheeks-dimple-armpittattoos.html
kalimpong six girl https://www.pornstarsporn.info/mv/146631/mia-khalifa-shows-of-her-huge-tits-and-gets-fucked-hard.html
sex picture toka https://www.pornstarsporn.info/mv/928013/asia-group-sex.html
xxx vietos com https://www.pornstarsporn.info/mv/194001/thisgirlsucks-blue-eyed-teen-pov-blowjob.html
xxx t video https://www.pornstarsporn.info/mv/293980/cute-teen-pov-blowjob-and-husband-cheating-with-teen-bruce-a-dirty.html
hentai titjob compilation https://www.pornstarsporn.info/mv/167328/double-penetration-cumpilation-laura-crystal-klarisa-leone-jenny-glam-david-perry-georgio-black-mugur-thomas-stone-totti.html

Michaill - Купить Шишки в Москве? Марихуанну Купить. Телеграмм - @BEST_STOR

Купить Шишки в Москве? Марихуанну Купить. Телеграмм - @BEST_STOR


ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor

ССЫЛКА В ТЕЛЕГРАММ - https://t.me/best_stor


Купить Шишки в Москве,
Сколько стоит Шишка в Москве,
Как купить Шишки в Москве,
Где купить Шишки в Москве,
Купить Шишки в Москве,
Сколько стоит Шишка в Москве,
Купить марихуанну в Москве,
Цена на Марихуанну в Москве,
Купить Марихуанну в Москве,
Купить Травку в Москве,
Купить шишки в Москве,
Купить гашиш в Москве,
Купить мефедрон в Москве,
Купить экстази в Москве,
Купить МДМА в Москве,
Купить лсд в Москве,
Купить фен в Москве,
Купить скорость в Москве,
Купить гидропонику в Москве,
Купить метамфетамин в Москве,
Купить эйфоретики в Москве,
Купить закладки в Москве,
Купить Шишки закладкой в Москве?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250

následující »



Statistiky

Online: 7
Celkem: 495340
Měsíc: 6548
Den: 485

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz