Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Vondřejc team

 Tréninková skupina Jiřího Vondřejce atletů z Náchoda

      

Naše skupina vznikla v roce 1999. Původně se skládala jen z Jiřího Vondřejce ml. a Jana Vondřejce a trenéra Jiřího Vondřejce. Postupem času se dostavily první úspěchy a skupina se začala rozrůstat. V současné době nás ve skupině trénuje již 64 a závodíme za Hvězdu SKP Pardubice z.s. Sportujeme pro radost, pro dobrý kolektiv i pro vynikající výkony.

Pro výkonnostní růst je potřeba dobrého zázemí, což se neobejde bez finančních a materiálních prostředků. Proto žádáme všechny potencionální sponzory o pomoc.

Pro naši vzájemnou dlouhodobou spolupráci nabízíme reklamní prostor: na dresech našich závodníků při jednotlivých atletických závodech od krajského přeboru až po mezinárodní a mezistátní utkání v ČR a zahraničí. Dále je možnost umístit Vaší reklamu  na pevných panelech (billboardech), na tribuně stadiónu, na oplocení atletické dráhy, na ochozech stadiónu nebo na oplocení areálu v ulici Staňkova či Demokratické mládeže v Pardubicích.  Vaši reklamu může ročně vidět na 30 tisíc lidí.

 Naše skupina již získala několik desítek medailí na mistrovství České republiky v různých věkových kategoriích. Řada atletů z naší skupiny již také Českou republiku reprezentovala na mezinárodní scéně. Jedná se o Marcelu Vondřejcovou, Jiřího a Jana Vondřejce, Aleše Voborníka ve sprintech, Veroniku Linhartovou, Markétu Kopeckou, Ondřeje Ciasta a Michala Kopeckého v chůzi. Navíc Oldřich Brych se připravuje na vrcholné akce handicapovaných sportovců.

Marcela Vondřejcová a Aleš Voborník reprezentovali ČR v roce 2007 na Mistrovství světa do 17-ti let v Ostravě.

Marcele Vondřejcové byla udělena městem Náchod cena Talent roku v oblasti sportu za rok 2005.

Jiří Vondřejc byl vyhodnocen jako nejlepší trenér pardubického kraje v roce 2007.

 

 

2018

V roce 2018 jsme se zúčastnili celkem 46 závodů, na které jsme se připravovali na dvou soustředěních.

V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou ovšem nemáme mnoho příležitostí ke kvalitnímu tréninku. Můžeme se připravovat pouze venku na stadionu a v tělocvičnách. V atletických halách, které jsou v republice pouze tři, absolvujeme pouze několik přípravných mítinků.

img_0057.jpg

V krajském přeboru se v žákovské kategorii dařilo Jiřímu Bruhovi, který se stal halovým přeborníkem v běhu na 60 metrů, druhý skončil na 150 m a třetí byl ve skoku dalekém, čímž zkompletoval sadu medailí. V téže kategorii Michal Čuda zvítězil v běhu na 300 metrů a třetí skončil na 800 m. Na MČR v hale nás reprezentoval Jiří Bruha, který obsadil celkové 12 místo v běhu na 60 m.

img_0062.jpg

img_0059.jpg

V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy „O pohár Jestřebích hor“, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. V přípravkách zvítězil Matěj Renský, druhý skončil Matouš Kubec. V nejmladším žactvu skončila na 2 místě Anežka Ševčíková, stejně tak i Šimon Klimeš. Dorostenka Simona Mílová skončila na třetím místě.

img_0049.jpg

dscn2444.jpg

V termínu 22. až 29. dubna 2018 jsme absolvovali jarní soustředění ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na hlavní závody sezony.

img_0111.jpgimg_0096.jpg

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků. V přípravkách Kateřina Krombholzová zvítězila v běhu na 60 i 150 metrů a druhá skončila na 600 metrů. Tereza Daňková byla třetí v hodu kriketovým míčkem.

V mladším žactvu se stal Dominik Zeman krajským přeborníkem v běhu na 300 metrů, třetí skončil v hodu kriketovým míčkem. Jeho bratr Martin skončil druhý na 800 metrů. Tereza Poláčková byla třetí ve skoku dalekém.

Ve starším žactvu Jiří Bruha zvítězil v běhu na 60 i na 150 metrů, tak i ve skoku dalekém. Michal Čuda zvítězil na 800 metrů. Šimon Klimeš skončil třetí v běhu na 1500 metrů.

V krajských soutěžích družstev ve všech věkových kategoriích od nejmladšího žactva po dospělé získala naše družstva některou z medailí.

img_0183.jpg

img_0145.jpg

Na Mistrovství ČR žactva na dráze se Jiří Bruha probojoval až do finále na 60 metrů, kde skončil na 8 místě. Na 150 metrů se umístil na celkovém 12 místě. Šimon Klimeš v běhu na 3000 metrů doběhl na 11 místě.

img_0186.jpg

img_0212.jpg

V termínu od 21. do 28. října nás opět čekalo podzimní soustředění v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové píle bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to za nejmladší žactvo Kateřina Krombholzová a Matěj Lukáš. V mladším žactvu pak Tereza Poláčková a Daniel Zeman. Ve starším žactvu Jiří Bruha a Šimon Klimeš. V dorostu a juniorech pak Klára Machková. V kategorii dospělých jdou pak příkladem a vzorem jak účastí na závodech, tak i přístupem k tréninkům Leona Lukášová, Ing. Jiří Vondřejc, Josef Vondra a Radek Majera.


2016

V roce 2016 jsme se zúčastnili celkem 57 závodů a na třech soustředěních jsme strávili 29 dní. 
V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou bohužel nemáme mnoho příležitostí k tréninku. Připravujeme se jen během několika mítinků v Jablonci nad Nisou nebo v Praze. V krajském přeboru se dařilo Jiřímu Vondřejcovi, který se stal halovým přeborníkem v kategorii mužů na 800 metrů, dále bronzové medaile v mladším žactvu v téže disciplíně získala Jana Jakoubková a Filip Steiner.
Na Mistrovství ČR nás reprezentovali, dorostenec Miloslav Novotný, který obsadil páté místo na 800 metrů, žákyně Sabina Jirmanová se umístila na 14 místě v běhu na 1500 metrů a Josef Vondra, který startoval ve veteránské kategorii a umístil se na 27 místě na 200 metrů a 12 místě na 1500 metrů.
V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. Medailové pozice obsadila třetí Natálie Červíčková (2010 a ml.), druhý Matyáš Kraml (2010 a ml.), třetí Matěj Šimek (2001-02), třetí Jakub Steiner (2007-08), první Jana Jakoubková (2003-04), první Sabina Jirmanová (2001-02), první Klára Machková (dorostenky).

V termínu od 21.3. – 2.4.2016 jsme absolvovali tradiční čtrnáctidenní soustředění na Kanárských ostrovech, kterého se zúčastnil Jiří Vondřejc, Martin Rydlo a Lucka Žáčková. U všech účastníků soustředění bylo poznat velké zlepšení výkonnosti.

Další soustředění nás čekalo v termínu od 24.4.-30.4.2016 ve Spothotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na úvodní závody sezony.

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků.
 Miloslav Novotný/dorostenec/v mužské kategorii získal první místa na 400 a 800 metrů.
 V mladším žactvu : Tobiáš Strnad první místo na 300 metrů. Filip Steiner třetí místo na 1500 metrů. Matěj Balcar třetí místo v hodu kriketovým míčkem.
 Ve starším žactvu : Martin Rydlo první místa na 300 a 800 metrů.  Jakub Mach druhé místo na 800 metrů. Matěj Šimek třetí místo na 1500 metrů. 
V nejmladším žactvu : Daniele Vacková první místa v dálce a 60 metrů, třetí místo na 150 metrů. Barbora Ficencová první místo v hodu kriketovým míčkem  a druhá místa v dálce a 600 metrů. Radek Majera třetí místa v dálce a na 600 metrů.
V krajských soutěžích družstev mladšího žactva vybojovala Jana Jakoubková, Daniela Vacková a Ema Strnadová  třetí místo.  Daniele Vacková a Bára Ficencová s družstvem přípravky první místo. Radek Majera s družstvem přípravky třetí místo.

Mistrovství Čech jednotlivých družstev se zúčastnili. 
Klára Machková, Bára Roztočilová a Miloslav Novotný v družstvech dorostenců. Jakub Vondra, František Jiroušek a Jiří Cöger v družstvu juniorů.
Mistrovství ČR dorostu skončil ve finále na 800m Miloslav Novotný na 4. místě.
Mistrovství ČR veteránů se zúčastnil Josef Vondra v disciplínách 100, 200 a 1500 metrů.

V závěru sezony jsme na hřišti u plhovské Základní školy uspořádali další, již čtvrtý ročník Česko-polských závodů žactva. Zde patří poděkování zejména rodičům za pomoc s organizací celé akce.
V úplném závěru sezony jsme se ještě zúčastnili Mistrovství ČR v přespolním běhu, kde nás reprezentovali Jana Jakoubková, Sabina Jirmanová, Klára Machková a Matěj Šimek.

V termínu od 23.10.-30.10.2016  nás čekalo letošní poslední soustředění a to opět ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.
Na závěr sezóny byla vybrána Jana Jakoubková na „ Mezikrajové utkání mladšího žactva“ v hale v Jablonci nad Nisou, kde skončila v běhu na 150m na 6. místě.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové přípravy bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to :
Za nejmladší žactvo Daniela Vacková a Radek Majera, mladší žactvo Jana Jakoubková a Tobiáš Strnad, starší žactvo Sabina Jirmanová a Martin Rydlo, dorost a junioři Klára Machková a Miloslav Novotný, dospělí Ing. Jiří Vondřejc a Josef Vondra. Za celou sportovní karieru byl oceněn Bc. Jan Vondřejc a za podporu sportu Marcela Vondřejcová.


2010

V roce roce 2010 dosáhla naše tréninková skupina velmi kvalitních výsledků. . Již jen účast na republikových šampionátech je velikým úspěchem a i v tomto roce byla mnohá finálová umístění. V halové sezóně se nám podařilo na mistrovství ČR získat jednu medaily zásluhou Aleše Voborníka, který byl členem bronzové štafety na 4x400 m mužů. Mezi další úspěchy patří 5. místo na 60 m a 8. místo na 400 m juniorů Aleše Voborníka, 7. Místo na 3000 m dorostenců Michala Kopeckého, 8. místo obsadil na stejné trati juniorů Miloš Cvejn, Dominka Vejpravová obsadila shodně 9. místo v trojskoku juniorek a o stejnou příčku se podělila s Barborou Hrubou ve výšce juniorek.

Krajskými přeborníky pro rok 2010 jsou Aleš Voborník na 200 m mužů, Barbora Hrubá ve výšce žen a Matyáš Brandejs v trojskoku st. žáků. Dále jsme si ještě z halových krajských přeborů přivezli pět stříbrných a tři bronzové příčky.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Na mistrovství ČR na dráze získal stříbrnou medaily Ondra Ciasto na 10000 m chůze juniorů a Miloš Cvejn byl členem bronzové štafety mužů do 22 let. Miloš Cvejn a Aleš Voborník skončily jen těsně pod stupni vítězů, když se podíleli na 4. místě štafety na 4x400 m juniorů. Miloš Cvejn dále obsadil ve své juniorské kategorii 5. místo na 1500 m a 6. místo na 5000 m. Aleš Voborník si doběhl pro 7. místo na 100 m juniorů. Michal Kopecký skončil shodně na 8. místě na 1500 a 3000 m dorostenců. Pro 10. místo si skočila Dominika Vejpravová v trojskoku juniorek a doběhla Anna Zikmundová na 1500 m dorostenek a Miloš Cvejn na 1500 m mužů do 22 let.

Krajským přeborníkem na dráze se stal Miloš Cvejn v běhu na 1500 m mužů a Dominika Vejpravová ve skoku vysokém žen. Druhé místo obsadila Anna Zikmundová na 1500 m žen.

Potěšitelné je, že se objevuje spousta nových talentovaných atletů a atletek již od nejmladšího žactva. Ti ale budou muset spolykat ještě mnoho tréninkových jednotek a pilně trénovat, aby dosáhli takových výsledků.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Naše příprava na atletické závody probíhá převážně v Náchodě na stadionu Hamra, výjimečně dojíždíme na tréninky do Pardubic. Přes zimní sezónu je to složité. Trénujeme „kde se dá“ a děkujeme za podporu Obchodní akademii a Jiráskovu gymnáziu v Náchodě.

Atletický oddíl Hvězda SKP Pardubice patří mezi 10 nejúspěšnějších oddílů z 320 v celé ČR. Má ve svých řadách téměř 600 řádných členů, z toho 17 českých reprezentantů v různých věkových kategoriích. Pečuje o 13 mládežnických družstev od nejmladšího žactva po juniory a 2 družstva dospělých v extralize, I. a II. atletické lize. Oddíl každoročně pořádá více než 4 desítky atletických soutěží.

 

tretry1.jpg

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HenryMorry - Tisíce babek jsou zaručeny, pokud použijete tohoto robota. Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

Neváhejte si koupit vše, co chcete s dodatečným příjmem.
Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

HenryMorry - Každý si může vydělat tolik, kolik chce žalovat toho robota. Odkaz -

Neváhejte si koupit vše, co chcete s dodatečným příjmem.
Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

HenryMorry - Vydělávat 1000 dolarů denně je snadné, pokud používáte tento finanční Robot. Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

Nemáš peníze? Je snadné si je vydělat online.
Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

HenryMorry - Nejúspěšnější lidé už používají robota. Opravdu? Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

Nejrychlejší způsob, jak z tebe udělat tlustou peněženku, je tady.
Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

HenryMorry - Vypusťte finančního robota a začněte vydělávat. Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

Hledáte snadný způsob, jak vydělat peníze? Koukni na toho finančního robota.
Odkaz - https://plbtc.page.link/coin

HenryMorry - Vyzkoušejte nejlepšího finančního robota na internetu. Odkaz - https://plbtc.page.link/pb5Z

Potřebuješ peníze? Vypusťte toho robota a uvidíme, co se dá dělat.
Odkaz - https://plbtc.page.link/pb5Z

HenryMorry - Pozor! Finanční robot ti může přinést miliony! Odkaz - https://plbtc.page.link/pb5Z

Online příjem je váš klíč k úspěchu.
Odkaz - - https://plbtc.page.link/pb5Z

HenryMorry - Vzorec úspěchu je nalezen. Přečtěte si o tom více. Odkaz - https://plbtc.page.link/pb5Z

Online příjem je váš klíč k úspěchu.
Odkaz - https://plbtc.page.link/pb5Z

HenryMorry - Vydělávání peněz je velmi snadné, když použijete finančního robota. Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Každý týden tu pracují tisíce lidí.
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Robot je nejlepší způsob pro každého, kdo hledá finanční nezávislost. Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Udělejte z laptopu finanční nástroj s tímto programem.
Odkaz - - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Každý týden tu pracují tisíce lidí. Odkaz -

Už není třeba pracovat, dokud máte robota spuštěného!
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Shermanhot - Test, just a test

https://rmit.instructure.com/eportfolios/17737/Home/Among_Us_Hack_Mod_Menu__Among_Us_Mod_Hack_Always_Imposter_2020_Among_Us_Cheats_2020_Unlock_All_Characters
https://erau.instructure.com/eportfolios/25157/Home/Among_Us_Hack_Mod_Menu__Among_Us_Mod_Hack_Always_Imposter_2020_Among_Us_Cheats_2020_Unlock_All_Characters
https://uws-ce.instructure.com/eportfolios/3752/Home/Among_Us_Hack_Mod_Menu__Among_Us_Mod_Hack_Always_Imposter_2020_Among_Us_Cheats_2020_Unlock_All_Characters_2022
https://utah.instructure.com/eportfolios/45072/Home/Among_Us_Hack_Mod_Menu__Among_Us_Mod_Hack_Always_Imposter_2020_Among_Us_Cheats_2020_Unlock_All_Characters
https://resources.instructure.com/eportfolios/4166/Home/Among_Us_Hack_Mod_Menu__Among_Us_Mod_Hack_Always_Imposter_2020_Among_Us_Cheats_2020_Unlock_All_Characters_2021

AlexisKaste - Советую компанию МЕБЕЛЬ В ЧЕЛЯБИНСКЕ

Нам дюже повезло, когда подбирали изготовителя чтобы Кухни на заказ Челябинск https://region35.ru/podobrat-mebel-na-zakaz-cheljabinsk.htm, мы выбрали именно эту фирму с настоящими мастерами своего дела. Мебель заказанную доставили в самые короткие сроки,как и было оговорено, без каких-либо задержек и форс-мажоров, которые беспринципно любят разные неблагонадежные компании. Фунтитура, из которого изготовлена продукция, очень качественный, а гарантия дается на 10 лет.
К основным преимуществам компании непременно стоит отнести следующее:
• быстрая доставка;
• поднятие по этаж;
• качественный монтаж;
• Уборка после окончании сделанных работ.
Когда у вас появилось желание либо обязанность купить Шкаф купе на заказ Челябинск https://modai.lt/user/sitprgaumn/, то я непременно советую обращаться лишь в эту компанию! Тут вы сможете получить отличное соотношение цены и качества!

HenryMorry - Jen jedno kliknutí může změnit dolar na 1000 dolarů. Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Nemusíte se bát o budoucnost, pokud použijete tohoto finančního robota.
Odkaz - - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Začněte pracovat online pomocí finančního robota. Odkaz -

Začněte vydělávat tisíce dolarů každý týden jen za použití tohoto robota.
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Sleduj, jak ti rostou peníze, zatímco investuješ s robotem. Odkaz -

Vaše peníze fungují, i když spíte.
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Váš počítač vám může přinést další příjem, pokud použijete tohoto robota. Odkaz -

Online výdělky jsou nejjednodušší způsob finanční nezávislosti.
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Našli jsme nejrychlejší způsob, jak být bohatí. Najdi to tady. Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Finanční robot je skvělý způsob, jak zvládnout a zvýšit svůj příjem.
Odkaz - - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Dokonce i dítě ví, jak si dnes vydělat 100 dolarů. Odkaz -

Nemáš žádné finanční schopnosti? Nech robota, ať ti vydělá peníze.
Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryMorry - Dodatečný příjem pro každého. Odkaz - https://plbtc.page.link/aF8A

Vaše peníze neustále rostou, když použijete finančního robota.
Odkaz - - https://plbtc.page.link/aF8A


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250

následující »



Statistiky

Online: 4
Celkem: 491242
Měsíc: 7650
Den: 167

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz