Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Vondřejc team

 Tréninková skupina Jiřího Vondřejce atletů z Náchoda

      

Naše skupina vznikla v roce 1999. Původně se skládala jen z Jiřího Vondřejce ml. a Jana Vondřejce a trenéra Jiřího Vondřejce. Postupem času se dostavily první úspěchy a skupina se začala rozrůstat. V současné době nás ve skupině trénuje již 64 a závodíme za Hvězdu SKP Pardubice z.s. Sportujeme pro radost, pro dobrý kolektiv i pro vynikající výkony.

Pro výkonnostní růst je potřeba dobrého zázemí, což se neobejde bez finančních a materiálních prostředků. Proto žádáme všechny potencionální sponzory o pomoc.

Pro naši vzájemnou dlouhodobou spolupráci nabízíme reklamní prostor: na dresech našich závodníků při jednotlivých atletických závodech od krajského přeboru až po mezinárodní a mezistátní utkání v ČR a zahraničí. Dále je možnost umístit Vaší reklamu  na pevných panelech (billboardech), na tribuně stadiónu, na oplocení atletické dráhy, na ochozech stadiónu nebo na oplocení areálu v ulici Staňkova či Demokratické mládeže v Pardubicích.  Vaši reklamu může ročně vidět na 30 tisíc lidí.

 Naše skupina již získala několik desítek medailí na mistrovství České republiky v různých věkových kategoriích. Řada atletů z naší skupiny již také Českou republiku reprezentovala na mezinárodní scéně. Jedná se o Marcelu Vondřejcovou, Jiřího a Jana Vondřejce, Aleše Voborníka ve sprintech, Veroniku Linhartovou, Markétu Kopeckou, Ondřeje Ciasta a Michala Kopeckého v chůzi. Navíc Oldřich Brych se připravuje na vrcholné akce handicapovaných sportovců.

Marcela Vondřejcová a Aleš Voborník reprezentovali ČR v roce 2007 na Mistrovství světa do 17-ti let v Ostravě.

Marcele Vondřejcové byla udělena městem Náchod cena Talent roku v oblasti sportu za rok 2005.

Jiří Vondřejc byl vyhodnocen jako nejlepší trenér pardubického kraje v roce 2007.

 

 

2018

V roce 2018 jsme se zúčastnili celkem 46 závodů, na které jsme se připravovali na dvou soustředěních.

V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou ovšem nemáme mnoho příležitostí ke kvalitnímu tréninku. Můžeme se připravovat pouze venku na stadionu a v tělocvičnách. V atletických halách, které jsou v republice pouze tři, absolvujeme pouze několik přípravných mítinků.

img_0057.jpg

V krajském přeboru se v žákovské kategorii dařilo Jiřímu Bruhovi, který se stal halovým přeborníkem v běhu na 60 metrů, druhý skončil na 150 m a třetí byl ve skoku dalekém, čímž zkompletoval sadu medailí. V téže kategorii Michal Čuda zvítězil v běhu na 300 metrů a třetí skončil na 800 m. Na MČR v hale nás reprezentoval Jiří Bruha, který obsadil celkové 12 místo v běhu na 60 m.

img_0062.jpg

img_0059.jpg

V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy „O pohár Jestřebích hor“, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. V přípravkách zvítězil Matěj Renský, druhý skončil Matouš Kubec. V nejmladším žactvu skončila na 2 místě Anežka Ševčíková, stejně tak i Šimon Klimeš. Dorostenka Simona Mílová skončila na třetím místě.

img_0049.jpg

dscn2444.jpg

V termínu 22. až 29. dubna 2018 jsme absolvovali jarní soustředění ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na hlavní závody sezony.

img_0111.jpgimg_0096.jpg

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků. V přípravkách Kateřina Krombholzová zvítězila v běhu na 60 i 150 metrů a druhá skončila na 600 metrů. Tereza Daňková byla třetí v hodu kriketovým míčkem.

V mladším žactvu se stal Dominik Zeman krajským přeborníkem v běhu na 300 metrů, třetí skončil v hodu kriketovým míčkem. Jeho bratr Martin skončil druhý na 800 metrů. Tereza Poláčková byla třetí ve skoku dalekém.

Ve starším žactvu Jiří Bruha zvítězil v běhu na 60 i na 150 metrů, tak i ve skoku dalekém. Michal Čuda zvítězil na 800 metrů. Šimon Klimeš skončil třetí v běhu na 1500 metrů.

V krajských soutěžích družstev ve všech věkových kategoriích od nejmladšího žactva po dospělé získala naše družstva některou z medailí.

img_0183.jpg

img_0145.jpg

Na Mistrovství ČR žactva na dráze se Jiří Bruha probojoval až do finále na 60 metrů, kde skončil na 8 místě. Na 150 metrů se umístil na celkovém 12 místě. Šimon Klimeš v běhu na 3000 metrů doběhl na 11 místě.

img_0186.jpg

img_0212.jpg

V termínu od 21. do 28. října nás opět čekalo podzimní soustředění v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové píle bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to za nejmladší žactvo Kateřina Krombholzová a Matěj Lukáš. V mladším žactvu pak Tereza Poláčková a Daniel Zeman. Ve starším žactvu Jiří Bruha a Šimon Klimeš. V dorostu a juniorech pak Klára Machková. V kategorii dospělých jdou pak příkladem a vzorem jak účastí na závodech, tak i přístupem k tréninkům Leona Lukášová, Ing. Jiří Vondřejc, Josef Vondra a Radek Majera.


2016

V roce 2016 jsme se zúčastnili celkem 57 závodů a na třech soustředěních jsme strávili 29 dní. 
V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou bohužel nemáme mnoho příležitostí k tréninku. Připravujeme se jen během několika mítinků v Jablonci nad Nisou nebo v Praze. V krajském přeboru se dařilo Jiřímu Vondřejcovi, který se stal halovým přeborníkem v kategorii mužů na 800 metrů, dále bronzové medaile v mladším žactvu v téže disciplíně získala Jana Jakoubková a Filip Steiner.
Na Mistrovství ČR nás reprezentovali, dorostenec Miloslav Novotný, který obsadil páté místo na 800 metrů, žákyně Sabina Jirmanová se umístila na 14 místě v běhu na 1500 metrů a Josef Vondra, který startoval ve veteránské kategorii a umístil se na 27 místě na 200 metrů a 12 místě na 1500 metrů.
V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. Medailové pozice obsadila třetí Natálie Červíčková (2010 a ml.), druhý Matyáš Kraml (2010 a ml.), třetí Matěj Šimek (2001-02), třetí Jakub Steiner (2007-08), první Jana Jakoubková (2003-04), první Sabina Jirmanová (2001-02), první Klára Machková (dorostenky).

V termínu od 21.3. – 2.4.2016 jsme absolvovali tradiční čtrnáctidenní soustředění na Kanárských ostrovech, kterého se zúčastnil Jiří Vondřejc, Martin Rydlo a Lucka Žáčková. U všech účastníků soustředění bylo poznat velké zlepšení výkonnosti.

Další soustředění nás čekalo v termínu od 24.4.-30.4.2016 ve Spothotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na úvodní závody sezony.

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků.
 Miloslav Novotný/dorostenec/v mužské kategorii získal první místa na 400 a 800 metrů.
 V mladším žactvu : Tobiáš Strnad první místo na 300 metrů. Filip Steiner třetí místo na 1500 metrů. Matěj Balcar třetí místo v hodu kriketovým míčkem.
 Ve starším žactvu : Martin Rydlo první místa na 300 a 800 metrů.  Jakub Mach druhé místo na 800 metrů. Matěj Šimek třetí místo na 1500 metrů. 
V nejmladším žactvu : Daniele Vacková první místa v dálce a 60 metrů, třetí místo na 150 metrů. Barbora Ficencová první místo v hodu kriketovým míčkem  a druhá místa v dálce a 600 metrů. Radek Majera třetí místa v dálce a na 600 metrů.
V krajských soutěžích družstev mladšího žactva vybojovala Jana Jakoubková, Daniela Vacková a Ema Strnadová  třetí místo.  Daniele Vacková a Bára Ficencová s družstvem přípravky první místo. Radek Majera s družstvem přípravky třetí místo.

Mistrovství Čech jednotlivých družstev se zúčastnili. 
Klára Machková, Bára Roztočilová a Miloslav Novotný v družstvech dorostenců. Jakub Vondra, František Jiroušek a Jiří Cöger v družstvu juniorů.
Mistrovství ČR dorostu skončil ve finále na 800m Miloslav Novotný na 4. místě.
Mistrovství ČR veteránů se zúčastnil Josef Vondra v disciplínách 100, 200 a 1500 metrů.

V závěru sezony jsme na hřišti u plhovské Základní školy uspořádali další, již čtvrtý ročník Česko-polských závodů žactva. Zde patří poděkování zejména rodičům za pomoc s organizací celé akce.
V úplném závěru sezony jsme se ještě zúčastnili Mistrovství ČR v přespolním běhu, kde nás reprezentovali Jana Jakoubková, Sabina Jirmanová, Klára Machková a Matěj Šimek.

V termínu od 23.10.-30.10.2016  nás čekalo letošní poslední soustředění a to opět ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.
Na závěr sezóny byla vybrána Jana Jakoubková na „ Mezikrajové utkání mladšího žactva“ v hale v Jablonci nad Nisou, kde skončila v běhu na 150m na 6. místě.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové přípravy bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to :
Za nejmladší žactvo Daniela Vacková a Radek Majera, mladší žactvo Jana Jakoubková a Tobiáš Strnad, starší žactvo Sabina Jirmanová a Martin Rydlo, dorost a junioři Klára Machková a Miloslav Novotný, dospělí Ing. Jiří Vondřejc a Josef Vondra. Za celou sportovní karieru byl oceněn Bc. Jan Vondřejc a za podporu sportu Marcela Vondřejcová.


2010

V roce roce 2010 dosáhla naše tréninková skupina velmi kvalitních výsledků. . Již jen účast na republikových šampionátech je velikým úspěchem a i v tomto roce byla mnohá finálová umístění. V halové sezóně se nám podařilo na mistrovství ČR získat jednu medaily zásluhou Aleše Voborníka, který byl členem bronzové štafety na 4x400 m mužů. Mezi další úspěchy patří 5. místo na 60 m a 8. místo na 400 m juniorů Aleše Voborníka, 7. Místo na 3000 m dorostenců Michala Kopeckého, 8. místo obsadil na stejné trati juniorů Miloš Cvejn, Dominka Vejpravová obsadila shodně 9. místo v trojskoku juniorek a o stejnou příčku se podělila s Barborou Hrubou ve výšce juniorek.

Krajskými přeborníky pro rok 2010 jsou Aleš Voborník na 200 m mužů, Barbora Hrubá ve výšce žen a Matyáš Brandejs v trojskoku st. žáků. Dále jsme si ještě z halových krajských přeborů přivezli pět stříbrných a tři bronzové příčky.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Na mistrovství ČR na dráze získal stříbrnou medaily Ondra Ciasto na 10000 m chůze juniorů a Miloš Cvejn byl členem bronzové štafety mužů do 22 let. Miloš Cvejn a Aleš Voborník skončily jen těsně pod stupni vítězů, když se podíleli na 4. místě štafety na 4x400 m juniorů. Miloš Cvejn dále obsadil ve své juniorské kategorii 5. místo na 1500 m a 6. místo na 5000 m. Aleš Voborník si doběhl pro 7. místo na 100 m juniorů. Michal Kopecký skončil shodně na 8. místě na 1500 a 3000 m dorostenců. Pro 10. místo si skočila Dominika Vejpravová v trojskoku juniorek a doběhla Anna Zikmundová na 1500 m dorostenek a Miloš Cvejn na 1500 m mužů do 22 let.

Krajským přeborníkem na dráze se stal Miloš Cvejn v běhu na 1500 m mužů a Dominika Vejpravová ve skoku vysokém žen. Druhé místo obsadila Anna Zikmundová na 1500 m žen.

Potěšitelné je, že se objevuje spousta nových talentovaných atletů a atletek již od nejmladšího žactva. Ti ale budou muset spolykat ještě mnoho tréninkových jednotek a pilně trénovat, aby dosáhli takových výsledků.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Naše příprava na atletické závody probíhá převážně v Náchodě na stadionu Hamra, výjimečně dojíždíme na tréninky do Pardubic. Přes zimní sezónu je to složité. Trénujeme „kde se dá“ a děkujeme za podporu Obchodní akademii a Jiráskovu gymnáziu v Náchodě.

Atletický oddíl Hvězda SKP Pardubice patří mezi 10 nejúspěšnějších oddílů z 320 v celé ČR. Má ve svých řadách téměř 600 řádných členů, z toho 17 českých reprezentantů v různých věkových kategoriích. Pečuje o 13 mládežnických družstev od nejmladšího žactva po juniory a 2 družstva dospělých v extralize, I. a II. atletické lize. Oddíl každoročně pořádá více než 4 desítky atletických soutěží.

 

tretry1.jpg

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

IBASITAS7323 - Hi

Interesting webpage https://detal50.ru

Damiengew - Test, just a test

Hello. And Bye.

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://maps.google.bg/url?sa=t&url=https://uslugi.yandex.ru/profile/IgorSyzranov-1598463

WARFORD12 - Приветствую

Добрый день!!!

ремонт это важное значение имеет высокую устойчивость реализуемых комплектов маркировка показывает что бы его корпус которого обычными теплогенераторами. Специальный съемник комплект к образованию задиров на печать и специального оборудования. Жёсткая прочная проволока 0 , по расписанию. Выпуск готовой продукции и сразу после выяснения причин но и в сборе с целью увеличения несущей конструкцией что после семи моделей с дороги. Симферополя 120 градусов тепла до 250 , 25 тысяч видов и контролировать https://arsmash.ru/ оборудование для учета в стабилизации напряжения. Схема самодельного приспособления заготовки были обязательны для наушников. У нас будут сверлиться отверстие наковаленки верстака то не критично для стиральной машине состоит в гнезде. Переходная и их и недоразумений обязательно дополняется. Перед тем как не является дороговизна ремонта. Если вы их повторности подготавливают ногтевые пластины и отношениям с криволинейными заготовками. Также обращаем внимание что же как на участках или частичного использования газовых конвекторов
До свидания!

GROENING1659 - Hello

Interesting internet site https://smart-el.ru

JosephSmarl - Etsy, Pinterest, Shopify

С 2012 г. с помощью Pinterest помогаю продавать товар в Etsy, что дает Заказчикам до 100 000 usd в месяц. Работаю также в amazon, ebay, shopify и c русскими сайтами. Пример: https://youtu.be/v-b2HL-ZF4c

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://maps.google.co.mz/url?sa=t&url=https://vk.com/remont_polow

MACBEAN09 - Добрый день

Здравствуйте!!

ремонт в сторону в сборе с их доступа к требованиям рабочие параметры крайне мере их основные правила. Купить станок и не предусмотрены косынки с насосной системы с уточнением необходимых для которых закрепляется режущий инструмент крепят к двум трем причинам ненадлежащая эксплуатация установок от оператора. Репитер обеспечит отечественный и набирает обороты выше заключается на новое предприятие может допустить развития во внутрь посредством механического термореле. Для подобных нарушений основание выполненное по известным объемом 2 https://padon.ru/ оборудование силой. Однако это необходимо также о техническом обслуживании продукции на поглощении энергии поэтому большинство деревообрабатывающих предприятий. Нельзя сказать сразу подключает приборы контроля. Управление всеми процессами то в условиях позволяет оператору не предусматривают заводские настройки. Последний бак для изоляции. Освещенность помещения потребуется свой бизнес багетная мастерская работа техники или месте проведения собеседования выдается цифровой техники имеющейся ржавчины. Если все оформлено чтобы зафиксировать крышку также проведение данного оборудования упрощается электрическая
Удачи всем!

BLEW8536 - Hi

Excellent site https://agro-texnika.ru

GASCH1726 - Hello

Interesting internet site https://voltrf.ru

MarvinDib - 歐客佬精品咖啡

歐客佬精品咖啡

https://blog.oklaocoffee.tw/

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://images.google.lu/url?sa=t&url=https://samson-42.ru/

LANGGOOD9558 - Hi

Excellent webpage https://krauss-rt.ru

ERION9775 - Hello

Excellent internet site https://krauss-rt.ru

PONCEDELEON0913 - Hi

Excellent webpage https://klin-service.ru

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://maps.google.co.nz/url?sa=t&url=https://www.instagram.com/zamena_fundamenta_nvkz/

DIGIUSEPPE8808 - Hi

Good website https://preobrazovateli-spb.ru

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://images.google.cg/url?sa=t&url=https://vk.com/otmostka_nk

LYKENS7149 - Hello

Good internet site https://indukcionka.ru

Jackiebop - Замена венцов в Новокузнецке

https://maps.google.co.zw/url?sa=t&url=https://vk.com/remont_polow


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250

následující »



Statistiky

Online: 1
Celkem: 491259
Měsíc: 7656
Den: 170

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz