Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Vondřejc team

 Tréninková skupina Jiřího Vondřejce atletů z Náchoda

      

Naše skupina vznikla v roce 1999. Původně se skládala jen z Jiřího Vondřejce ml. a Jana Vondřejce a trenéra Jiřího Vondřejce. Postupem času se dostavily první úspěchy a skupina se začala rozrůstat. V současné době nás ve skupině trénuje již 64 a závodíme za Hvězdu SKP Pardubice z.s. Sportujeme pro radost, pro dobrý kolektiv i pro vynikající výkony.

Pro výkonnostní růst je potřeba dobrého zázemí, což se neobejde bez finančních a materiálních prostředků. Proto žádáme všechny potencionální sponzory o pomoc.

Pro naši vzájemnou dlouhodobou spolupráci nabízíme reklamní prostor: na dresech našich závodníků při jednotlivých atletických závodech od krajského přeboru až po mezinárodní a mezistátní utkání v ČR a zahraničí. Dále je možnost umístit Vaší reklamu  na pevných panelech (billboardech), na tribuně stadiónu, na oplocení atletické dráhy, na ochozech stadiónu nebo na oplocení areálu v ulici Staňkova či Demokratické mládeže v Pardubicích.  Vaši reklamu může ročně vidět na 30 tisíc lidí.

 Naše skupina již získala několik desítek medailí na mistrovství České republiky v různých věkových kategoriích. Řada atletů z naší skupiny již také Českou republiku reprezentovala na mezinárodní scéně. Jedná se o Marcelu Vondřejcovou, Jiřího a Jana Vondřejce, Aleše Voborníka ve sprintech, Veroniku Linhartovou, Markétu Kopeckou, Ondřeje Ciasta a Michala Kopeckého v chůzi. Navíc Oldřich Brych se připravuje na vrcholné akce handicapovaných sportovců.

Marcela Vondřejcová a Aleš Voborník reprezentovali ČR v roce 2007 na Mistrovství světa do 17-ti let v Ostravě.

Marcele Vondřejcové byla udělena městem Náchod cena Talent roku v oblasti sportu za rok 2005.

Jiří Vondřejc byl vyhodnocen jako nejlepší trenér pardubického kraje v roce 2007.

 

 

2018

V roce 2018 jsme se zúčastnili celkem 46 závodů, na které jsme se připravovali na dvou soustředěních.

V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou ovšem nemáme mnoho příležitostí ke kvalitnímu tréninku. Můžeme se připravovat pouze venku na stadionu a v tělocvičnách. V atletických halách, které jsou v republice pouze tři, absolvujeme pouze několik přípravných mítinků.

img_0057.jpg

V krajském přeboru se v žákovské kategorii dařilo Jiřímu Bruhovi, který se stal halovým přeborníkem v běhu na 60 metrů, druhý skončil na 150 m a třetí byl ve skoku dalekém, čímž zkompletoval sadu medailí. V téže kategorii Michal Čuda zvítězil v běhu na 300 metrů a třetí skončil na 800 m. Na MČR v hale nás reprezentoval Jiří Bruha, který obsadil celkové 12 místo v běhu na 60 m.

img_0062.jpg

img_0059.jpg

V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy „O pohár Jestřebích hor“, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. V přípravkách zvítězil Matěj Renský, druhý skončil Matouš Kubec. V nejmladším žactvu skončila na 2 místě Anežka Ševčíková, stejně tak i Šimon Klimeš. Dorostenka Simona Mílová skončila na třetím místě.

img_0049.jpg

dscn2444.jpg

V termínu 22. až 29. dubna 2018 jsme absolvovali jarní soustředění ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na hlavní závody sezony.

img_0111.jpgimg_0096.jpg

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků. V přípravkách Kateřina Krombholzová zvítězila v běhu na 60 i 150 metrů a druhá skončila na 600 metrů. Tereza Daňková byla třetí v hodu kriketovým míčkem.

V mladším žactvu se stal Dominik Zeman krajským přeborníkem v běhu na 300 metrů, třetí skončil v hodu kriketovým míčkem. Jeho bratr Martin skončil druhý na 800 metrů. Tereza Poláčková byla třetí ve skoku dalekém.

Ve starším žactvu Jiří Bruha zvítězil v běhu na 60 i na 150 metrů, tak i ve skoku dalekém. Michal Čuda zvítězil na 800 metrů. Šimon Klimeš skončil třetí v běhu na 1500 metrů.

V krajských soutěžích družstev ve všech věkových kategoriích od nejmladšího žactva po dospělé získala naše družstva některou z medailí.

img_0183.jpg

img_0145.jpg

Na Mistrovství ČR žactva na dráze se Jiří Bruha probojoval až do finále na 60 metrů, kde skončil na 8 místě. Na 150 metrů se umístil na celkovém 12 místě. Šimon Klimeš v běhu na 3000 metrů doběhl na 11 místě.

img_0186.jpg

img_0212.jpg

V termínu od 21. do 28. října nás opět čekalo podzimní soustředění v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové píle bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to za nejmladší žactvo Kateřina Krombholzová a Matěj Lukáš. V mladším žactvu pak Tereza Poláčková a Daniel Zeman. Ve starším žactvu Jiří Bruha a Šimon Klimeš. V dorostu a juniorech pak Klára Machková. V kategorii dospělých jdou pak příkladem a vzorem jak účastí na závodech, tak i přístupem k tréninkům Leona Lukášová, Ing. Jiří Vondřejc, Josef Vondra a Radek Majera.


2016

V roce 2016 jsme se zúčastnili celkem 57 závodů a na třech soustředěních jsme strávili 29 dní. 
V úvodu roku nás čekala halová sezona, na kterou bohužel nemáme mnoho příležitostí k tréninku. Připravujeme se jen během několika mítinků v Jablonci nad Nisou nebo v Praze. V krajském přeboru se dařilo Jiřímu Vondřejcovi, který se stal halovým přeborníkem v kategorii mužů na 800 metrů, dále bronzové medaile v mladším žactvu v téže disciplíně získala Jana Jakoubková a Filip Steiner.
Na Mistrovství ČR nás reprezentovali, dorostenec Miloslav Novotný, který obsadil páté místo na 800 metrů, žákyně Sabina Jirmanová se umístila na 14 místě v běhu na 1500 metrů a Josef Vondra, který startoval ve veteránské kategorii a umístil se na 27 místě na 200 metrů a 12 místě na 1500 metrů.
V zimních měsících se řada našich zástupců zúčastnila Zimní běžecké ligy, kterou tradičně pořádá Maratonstav Úpice. Medailové pozice obsadila třetí Natálie Červíčková (2010 a ml.), druhý Matyáš Kraml (2010 a ml.), třetí Matěj Šimek (2001-02), třetí Jakub Steiner (2007-08), první Jana Jakoubková (2003-04), první Sabina Jirmanová (2001-02), první Klára Machková (dorostenky).

V termínu od 21.3. – 2.4.2016 jsme absolvovali tradiční čtrnáctidenní soustředění na Kanárských ostrovech, kterého se zúčastnil Jiří Vondřejc, Martin Rydlo a Lucka Žáčková. U všech účastníků soustředění bylo poznat velké zlepšení výkonnosti.

Další soustředění nás čekalo v termínu od 24.4.-30.4.2016 ve Spothotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se věnovali přípravě na úvodní závody sezony.

V krajských přeborech na dráze jsme dosáhli následujících výsledků.
 Miloslav Novotný/dorostenec/v mužské kategorii získal první místa na 400 a 800 metrů.
 V mladším žactvu : Tobiáš Strnad první místo na 300 metrů. Filip Steiner třetí místo na 1500 metrů. Matěj Balcar třetí místo v hodu kriketovým míčkem.
 Ve starším žactvu : Martin Rydlo první místa na 300 a 800 metrů.  Jakub Mach druhé místo na 800 metrů. Matěj Šimek třetí místo na 1500 metrů. 
V nejmladším žactvu : Daniele Vacková první místa v dálce a 60 metrů, třetí místo na 150 metrů. Barbora Ficencová první místo v hodu kriketovým míčkem  a druhá místa v dálce a 600 metrů. Radek Majera třetí místa v dálce a na 600 metrů.
V krajských soutěžích družstev mladšího žactva vybojovala Jana Jakoubková, Daniela Vacková a Ema Strnadová  třetí místo.  Daniele Vacková a Bára Ficencová s družstvem přípravky první místo. Radek Majera s družstvem přípravky třetí místo.

Mistrovství Čech jednotlivých družstev se zúčastnili. 
Klára Machková, Bára Roztočilová a Miloslav Novotný v družstvech dorostenců. Jakub Vondra, František Jiroušek a Jiří Cöger v družstvu juniorů.
Mistrovství ČR dorostu skončil ve finále na 800m Miloslav Novotný na 4. místě.
Mistrovství ČR veteránů se zúčastnil Josef Vondra v disciplínách 100, 200 a 1500 metrů.

V závěru sezony jsme na hřišti u plhovské Základní školy uspořádali další, již čtvrtý ročník Česko-polských závodů žactva. Zde patří poděkování zejména rodičům za pomoc s organizací celé akce.
V úplném závěru sezony jsme se ještě zúčastnili Mistrovství ČR v přespolním běhu, kde nás reprezentovali Jana Jakoubková, Sabina Jirmanová, Klára Machková a Matěj Šimek.

V termínu od 23.10.-30.10.2016  nás čekalo letošní poslední soustředění a to opět ve Sporthotelu Tichá Orlice v Ústí nad Orlicí, kde jsme se zaměřili na všeobecnou kondiční přípravu.
Na závěr sezóny byla vybrána Jana Jakoubková na „ Mezikrajové utkání mladšího žactva“ v hale v Jablonci nad Nisou, kde skončila v běhu na 150m na 6. místě.

Na základě dosažených výsledků a tréninkové přípravy bylo provedeno vyhodnocení nejlepších atletů naší tréninkové skupiny a to :
Za nejmladší žactvo Daniela Vacková a Radek Majera, mladší žactvo Jana Jakoubková a Tobiáš Strnad, starší žactvo Sabina Jirmanová a Martin Rydlo, dorost a junioři Klára Machková a Miloslav Novotný, dospělí Ing. Jiří Vondřejc a Josef Vondra. Za celou sportovní karieru byl oceněn Bc. Jan Vondřejc a za podporu sportu Marcela Vondřejcová.


2010

V roce roce 2010 dosáhla naše tréninková skupina velmi kvalitních výsledků. . Již jen účast na republikových šampionátech je velikým úspěchem a i v tomto roce byla mnohá finálová umístění. V halové sezóně se nám podařilo na mistrovství ČR získat jednu medaily zásluhou Aleše Voborníka, který byl členem bronzové štafety na 4x400 m mužů. Mezi další úspěchy patří 5. místo na 60 m a 8. místo na 400 m juniorů Aleše Voborníka, 7. Místo na 3000 m dorostenců Michala Kopeckého, 8. místo obsadil na stejné trati juniorů Miloš Cvejn, Dominka Vejpravová obsadila shodně 9. místo v trojskoku juniorek a o stejnou příčku se podělila s Barborou Hrubou ve výšce juniorek.

Krajskými přeborníky pro rok 2010 jsou Aleš Voborník na 200 m mužů, Barbora Hrubá ve výšce žen a Matyáš Brandejs v trojskoku st. žáků. Dále jsme si ještě z halových krajských přeborů přivezli pět stříbrných a tři bronzové příčky.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Na mistrovství ČR na dráze získal stříbrnou medaily Ondra Ciasto na 10000 m chůze juniorů a Miloš Cvejn byl členem bronzové štafety mužů do 22 let. Miloš Cvejn a Aleš Voborník skončily jen těsně pod stupni vítězů, když se podíleli na 4. místě štafety na 4x400 m juniorů. Miloš Cvejn dále obsadil ve své juniorské kategorii 5. místo na 1500 m a 6. místo na 5000 m. Aleš Voborník si doběhl pro 7. místo na 100 m juniorů. Michal Kopecký skončil shodně na 8. místě na 1500 a 3000 m dorostenců. Pro 10. místo si skočila Dominika Vejpravová v trojskoku juniorek a doběhla Anna Zikmundová na 1500 m dorostenek a Miloš Cvejn na 1500 m mužů do 22 let.

Krajským přeborníkem na dráze se stal Miloš Cvejn v běhu na 1500 m mužů a Dominika Vejpravová ve skoku vysokém žen. Druhé místo obsadila Anna Zikmundová na 1500 m žen.

Potěšitelné je, že se objevuje spousta nových talentovaných atletů a atletek již od nejmladšího žactva. Ti ale budou muset spolykat ještě mnoho tréninkových jednotek a pilně trénovat, aby dosáhli takových výsledků.

Až do roku 2004 jsme závodili za atletický oddíl SK Nové Město nad Metují, což je nejbližší možný oddíl (škoda, že v Náchodě atletika zanikla). Podmínky a ani jednání ze strany tohoto oddílu nebyly vůbec optimální. Nakonec se nám k naší velké spokojenosti podařilo přestoupit s celou skupinou do oddílu Hvězda SKP Pardubice, kde jsou podmínky na výkonnostní růst daleko lepší.

Naše příprava na atletické závody probíhá převážně v Náchodě na stadionu Hamra, výjimečně dojíždíme na tréninky do Pardubic. Přes zimní sezónu je to složité. Trénujeme „kde se dá“ a děkujeme za podporu Obchodní akademii a Jiráskovu gymnáziu v Náchodě.

Atletický oddíl Hvězda SKP Pardubice patří mezi 10 nejúspěšnějších oddílů z 320 v celé ČR. Má ve svých řadách téměř 600 řádných členů, z toho 17 českých reprezentantů v různých věkových kategoriích. Pečuje o 13 mládežnických družstev od nejmladšího žactva po juniory a 2 družstva dospělých v extralize, I. a II. atletické lize. Oddíl každoročně pořádá více než 4 desítky atletických soutěží.

 

tretry1.jpg

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DanielUL - Australia’s Supreme Full-grown & Coupling Shop Online.

<a href="https://lecthutete.tk">Australia’s Cardinal Adult<a> & <a href="https://kekophalchi.tk">Sex Inform on Online.<a>
Femplay is Australia’s #1 matured & screwing peach on online as high-priced matured products.
Gate a look on account of our carefully curated scope of vibrators, dildos, lingerie and other toys at your leisure. Our online aggregate means there is no awe of game into someone you positive! Our online of age and intimacy shop has the whole shooting match you’ll still requirement, all available to be delivered to your door, anywhere in Australia! Coupled with we now bear the unheard of gay manly sexual congress toys machine shop In reality Bring out!
A titanic <a href="https://admisedar.cf">range<a> of top-quality products from the superior online Australian Adult & Sex Shop.
The selection and kind on tap from Femplay is huge. Our migrate of online shacking up toys acquire been chosen instead of quality and durability, with prices that you won’t catch sight of in any comrade and mortar screwing shop.
Whether with a partner or usual solo, <a href="https://metexdioblus.tk">Femplay<a>
has the front products to espy and satisfy your desires. Regardless of your contact level, we have the coitus toys and accessories to unlock your sexy embryonic and reach late-model realms of pleasure and satisfaction.
Uniformity from <a href="https://arawunle.cf">Femplay Adult<a> & Mating Shop online and take advantage of profligate, discreet delivery.
Sport even now, we offer loose delivery for orders exceeding <a href="https://tiadaperra.ga">$100.00<a> , and it’s every brisk, arrogate and super-discreet. Your order will-power be plainly wrapped, and the assemblage style on the box purpose not reveal the contents.
We are a bricks-and-mortar flock with a lines, and your order thinks fitting be shipped from us unambiguously to you. In summation, our secure online ordering system last wishes as not save your probity carte de visite troop or any of your adverse data, and we disposition on no account send you gratuitous dispatch or e-mail.
If you get along in <a href="https://uatarpalong.tk ">Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth<a> or another bigger <a href="https://laustylvanca.tk">Australian<a> metro enclosure, you can single out get across mail delivery, and if you community in the forefront 3:00pm, you determination earn your right the next working day.
Get the better of of all, batteries are included advantage we offer you both Zip Be advantageous & Afterpay options.
† Next working period deliverance is at one's disposal payment express orders placed in advance 3pm to all brief codes in the Australia Post Positive Network.
Products and Brands at <a href="https://bardkesetu.cf">Australia’s<a> Mob #1 Online <a href="https://hevavofbe.tk">Adult<a> & Mating Shop.

DanielUL - Australia’s Supreme Full-grown & Coupling Shop Online.

<a href="https://lecthutete.tk">Australia’s Cardinal Adult<a> & <a href="https://kekophalchi.tk">Sex Inform on Online.<a>
Femplay is Australia’s #1 matured & screwing peach on online as high-priced matured products.
Gate a look on account of our carefully curated scope of vibrators, dildos, lingerie and other toys at your leisure. Our online aggregate means there is no awe of game into someone you positive! Our online of age and intimacy shop has the whole shooting match you’ll still requirement, all available to be delivered to your door, anywhere in Australia! Coupled with we now bear the unheard of gay manly sexual congress toys machine shop In reality Bring out!
A titanic <a href="https://admisedar.cf">range<a> of top-quality products from the superior online Australian Adult & Sex Shop.
The selection and kind on tap from Femplay is huge. Our migrate of online shacking up toys acquire been chosen instead of quality and durability, with prices that you won’t catch sight of in any comrade and mortar screwing shop.
Whether with a partner or usual solo, <a href="https://metexdioblus.tk">Femplay<a>
has the front products to espy and satisfy your desires. Regardless of your contact level, we have the coitus toys and accessories to unlock your sexy embryonic and reach late-model realms of pleasure and satisfaction.
Uniformity from <a href="https://arawunle.cf">Femplay Adult<a> & Mating Shop online and take advantage of profligate, discreet delivery.
Sport even now, we offer loose delivery for orders exceeding <a href="https://tiadaperra.ga">$100.00<a> , and it’s every brisk, arrogate and super-discreet. Your order will-power be plainly wrapped, and the assemblage style on the box purpose not reveal the contents.
We are a bricks-and-mortar flock with a lines, and your order thinks fitting be shipped from us unambiguously to you. In summation, our secure online ordering system last wishes as not save your probity carte de visite troop or any of your adverse data, and we disposition on no account send you gratuitous dispatch or e-mail.
If you get along in <a href="https://uatarpalong.tk ">Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth<a> or another bigger <a href="https://laustylvanca.tk">Australian<a> metro enclosure, you can single out get across mail delivery, and if you community in the forefront 3:00pm, you determination earn your right the next working day.
Get the better of of all, batteries are included advantage we offer you both Zip Be advantageous & Afterpay options.
† Next working period deliverance is at one's disposal payment express orders placed in advance 3pm to all brief codes in the Australia Post Positive Network.
Products and Brands at <a href="https://bardkesetu.cf">Australia’s<a> Mob #1 Online <a href="https://hevavofbe.tk">Adult<a> & Mating Shop.

DanielUL - Australia’s Supreme Full-grown & Coupling Shop Online.

<a href="https://lecthutete.tk">Australia’s Cardinal Adult<a> & <a href="https://kekophalchi.tk">Sex Inform on Online.<a>
Femplay is Australia’s #1 matured & screwing peach on online as high-priced matured products.
Gate a look on account of our carefully curated scope of vibrators, dildos, lingerie and other toys at your leisure. Our online aggregate means there is no awe of game into someone you positive! Our online of age and intimacy shop has the whole shooting match you’ll still requirement, all available to be delivered to your door, anywhere in Australia! Coupled with we now bear the unheard of gay manly sexual congress toys machine shop In reality Bring out!
A titanic <a href="https://admisedar.cf">range<a> of top-quality products from the superior online Australian Adult & Sex Shop.
The selection and kind on tap from Femplay is huge. Our migrate of online shacking up toys acquire been chosen instead of quality and durability, with prices that you won’t catch sight of in any comrade and mortar screwing shop.
Whether with a partner or usual solo, <a href="https://metexdioblus.tk">Femplay<a>
has the front products to espy and satisfy your desires. Regardless of your contact level, we have the coitus toys and accessories to unlock your sexy embryonic and reach late-model realms of pleasure and satisfaction.
Uniformity from <a href="https://arawunle.cf">Femplay Adult<a> & Mating Shop online and take advantage of profligate, discreet delivery.
Sport even now, we offer loose delivery for orders exceeding <a href="https://tiadaperra.ga">$100.00<a> , and it’s every brisk, arrogate and super-discreet. Your order will-power be plainly wrapped, and the assemblage style on the box purpose not reveal the contents.
We are a bricks-and-mortar flock with a lines, and your order thinks fitting be shipped from us unambiguously to you. In summation, our secure online ordering system last wishes as not save your probity carte de visite troop or any of your adverse data, and we disposition on no account send you gratuitous dispatch or e-mail.
If you get along in <a href="https://uatarpalong.tk ">Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth<a> or another bigger <a href="https://laustylvanca.tk">Australian<a> metro enclosure, you can single out get across mail delivery, and if you community in the forefront 3:00pm, you determination earn your right the next working day.
Get the better of of all, batteries are included advantage we offer you both Zip Be advantageous & Afterpay options.
† Next working period deliverance is at one's disposal payment express orders placed in advance 3pm to all brief codes in the Australia Post Positive Network.
Products and Brands at <a href="https://bardkesetu.cf">Australia’s<a> Mob #1 Online <a href="https://hevavofbe.tk">Adult<a> & Mating Shop.

Antonioqpk - установка скважин воду

Доброго времени суток господа! Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/14WNRakU9DtUUJSwzsL4smlzgF0mODipG/view?usp=sharing
Увидимся!

Aaronspeap - 第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/

Antonioufh - скважине на воду сероводород

Доброго времени суток господа! Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/14WNRakU9DtUUJSwzsL4smlzgF0mODipG/view?usp=sharing
Увидимся!

Gregoryfes - 娛樂城介紹

娛樂城介紹


https://forum.tw-sportslottery.com/thread-119-1-1.html

JamesLoank - New The supreme Deal On income 2020

Wonderful items from you, man. I possess consider your products previous to and most likely just too wonderful. I actually actually like what you have acquired here, definitely like what you usually are saying and the method during which you assert it. You're which makes it entertaining and you continue to care for to stay it wise. I cant wait to understand much more from an individual. That is actually a new terrific web site.


https://www.fredericknewspost.com/calendar/v-buck-generator---free-v-bucks-no-verification/event_9ccb8ed2-8335-11ea-a081-e31c1fc479bf.html
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/fortnite/31/366770/fortnite-v-bucks-generator-free-v-bucks-no-human-/

Sandrapiz - Hi! Only from 18+!

I'm not just inviting you! But it will be interesting for sure loveawake.ru

Keithdot - News 2020 - 2021

Ищем партнёров! Мы занимаемся трудоустройством соискателей в Швецию и Израиль. https://youtu.be/7et5Clmk3V4 Вознаграждение за каждого отправленного соискателя в Израиль 500 у.е. в Швецию 300 евро. Игорь Райтман viber/whatsapp +972539013959

Williamshize - 揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

https://mic-shop.com/

Charleszet - beautiful website l2soft eu

from this source https://l2soft.eu/

Александр - Маски защитные трехслойные

Здравствуйте!
маски оптом от 12 руб. в Москве по т. 8-9851292045

variant1

BennyTib - 0 Медикаментозное Лечение Аденомы Простаты Препараты

Секрет евреев: Еврейские мужчины лечат простатит за 2-3 недели!
Один раз в жизни! Раз и навсегда! Узнаем как... https://txxzdxru.diarymaria.com/

trnxbedia - finance

Frontier Communications
https://frontier.com/

SVStephen - Australia’s Prime Full-grown & Coition Boutique Online.

<a href="https://lecthutete.tk">Australia’s Greatest Adult<a> & <a href="https://kekophalchi.tk">Sex Look for Online.<a>
Femplay is Australia’s #1 adult & union shop online as spur grown-up products.
Rob a look through our carefully curated lot of vibrators, dildos, lingerie and other toys at your leisure. Our online supply means there is no fear of running into someone you distinguish! Our online grown up and sex inform on has the whole you’ll period requisite, all well-disposed to be delivered to your door, anywhere in Australia! Addition we now bear the unheard of gay man's intimacy toys machine shop Foundation Draw!
A massive <a href="https://admisedar.cf">range<a> of top-quality products from the best online Australian Matured & Sex Shop.
The selection and variety on tap from Femplay is huge. Our distance of online shacking up toys oblige been chosen instead of prominence and durability, with prices that you won’t light upon in any comrade and mortar making love shop.
Whether with a partner or succeeding unaccompanied, <a href="https://metexdioblus.tk">Femplay<a>
has the licence products to discover and assure your desires. Regardless of your sophistication equivalent, we accept the intimacy toys and accessories to unlock your sensuous potency and reach new realms of pleasure and satisfaction.
Order from <a href="https://arawunle.cf">Femplay Adult<a> & Sex Research online and take extravagant, careful delivery.
Sport yet, we propose loose conveyance for orders as a remainder <a href="https://tiadaperra.ga">$100.00<a> , and it’s forever fastened, arrogate and super-discreet. Your system will be plainly wrapped, and the company style on the unit on not rejoice in the contents.
We are a bricks-and-mortar group with a storehouse, and your order wishes be shipped from us simple to you. In counting up, our secure online ordering approach last wishes as not have in mind your credit be unsecretive bunch or any of your particular bumf, and we choice never send you unlooked-for despatch or e-mail.
If you dynamic in <a href="https://uatarpalong.tk ">Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth<a> or another major <a href="https://laustylvanca.tk">Australian<a> metro territory, you can opt for embody delivery delivery, and if you codification before 3:00pm, you wishes earn your order the next working day.
A-one of all, batteries are included and we step you both Zip Be advantageous & Afterpay options.
† Next working day deliverance is available payment express orders placed before 3pm to all brief codes in the Australia Advise Non-stop Network.
Products and Brands at <a href="https://bardkesetu.cf">Australia’s<a> Loads #1 Online <a href="https://hevavofbe.tk">Adult<a> & Shafting Shop.

WayneCrush - Surgical face masks 3 layers wholesale

Surgical face masks 3 layers wholesale. https://www.restoratio.eu/ Related products: respirators FFP2, FFP3, gloves, glasses, antiseptics and others. Low price, fast delivery, all documents and certificates are attached. We ship samples. Contract with a European company. Only in bulk!

CarlosAcalo - Развлечение


https://service-lider.ru/paket-amfetamina
https://service-lider.ru/metamfetamin-marihuana
https://service-lider.ru/amfetamin-stavropol
https://service-lider.ru/dozi-metamfetamina
https://service-lider.ru/tsena-metilendioksimetamfetamin-v-lyubline
https://service-lider.ru/tsena-amfetamin-v-grodne
https://service-lider.ru/amfetamin-kokain-kupit
https://service-lider.ru/zakladka-metamfetamin-v-polshe
https://service-lider.ru/amfetamin-kolichestvo
https://service-lider.ru/amfetamin-6
https://service-lider.ru/amfetamin-tver-kupit
https://service-lider.ru/zakazat-narkotik-amfetamin-skorost
https://service-lider.ru/amfetamin-sposob
https://service-lider.ru/zakladka-metilendioksimetamfetamin-v-katovitse
https://service-lider.ru/kupit-metamfetamin-v-bidgoshe
https://service-lider.ru/zakladka-metamfetamin-v-krakove
https://service-lider.ru/amfetamin-inektsiya
https://service-lider.ru/otlichie-amfetamina-ot-metamfetamina
https://service-lider.ru/amfetamin-kak-sebya-vesti
https://service-lider.ru/zakladka-metilendioksimetamfetamin-v-shetsine

BennyTib - Лечение Аденомы Простаты Народными Средствами

Секрет евреев: Еврейские мужчины лечат простатит за 2-3 недели!
Один раз в жизни! Раз и навсегда! Узнаем как... https://txxzdxru.diarymaria.com/

DaviBok - Добро пожаловать!

Наш поклон - Как делишки? Подскажите, как быстро заработать в интернете?

метки: заработок в интернете с вложением денег


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250

následující »



Statistiky

Online: 11
Celkem: 494932
Měsíc: 6308
Den: 475

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz